Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Bergan: ”Nyhemshallen kommer vara en häftig plats i höst”

19 april 2020 18:00
HERR

Han kallas för en övertänd Mullsjöbo av tränarkollegan Andreas Hedlund. Alexander Bergström har flyttat tillbaka till Mullsjö och ser fram emot Nyhemshallen i höst. Men han har större planer än att leda laget som assisterande tränare.
– Skulle jag dessutom få lägga till lite låtar i spellistan så blir Nyhemshallen kanske den häftigaste platsen av alla, säger Bergström.


I början av mars hoppade Alexander Bergström in som en tillfällig lösning i ledarstaben. Han fick mersmak och är nu klar för nästa säsong.

– Skillnaden att vara med de sista veckorna mot en hel säsong är såklart total. Med tanke på det inställda slutspelet känns det verkligen som en speciell säsong. Alla i klubben, spelarna och även publiken kommer ha ett starkare sug än tidigare. Nyhemshallen kommer vara en häftig plats i höst.

”Bergan” har flyttat tillbaka till Mullsjö och huvudtränare Hedlund berättar om hur det nästan låtit som en reklamfilm för Mullsjö när Alexander berättat om hur han trivs. Och hjärtat för klubben går inte att ta miste på. Inte heller att han är taggad på fler segrar med Mullsjö nästa säsong.

– Avslutningsvis så ser jag fram emot fler segrar denna säsongen. Jag hann ju bara med tre stycken i år.