Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Onsdagsmatch i Nyhemshallen

22 oktober 2019 08:49
HERR

Du har bytt bort läggningen av barnen till din partner. Eller också låter du helt enkelt dom vara uppe extra länge såhär veckan innan läslovet. Eller du kanske inte har barn utan tar med dig din partner? Oavsett. Det är äntligen dags för veckomatch i Nyhemshallen igen.


Det är FBC Kalmarsund som kommer på besök till Mullsjö och Nyhem under onsdagen. Kalmarsund är en relativt ny förening, bildad 2011, efter en sammanslagning av Färjestadens IBK från Öland och CL 98 från Kalmar. Man spelar sina hemmamatcher på fastlandet och föreningen är såklart mest känt för att ha fostrat superstjärnan Kim Nilsson. Han har de senaste säsongerna också återvänt till sin moderklubb (nåja, Färjestaden är hans moderklubb om man ska va petnoga) efter en rekordtransfer från AIK och där hjälpte han till att spela upp klubben till Superligan. Under denna säsongen flyttar man in i splitternya KIFAB Arena som kommer ta 1500 åskådare. Man har en bred satsning på sin organisation och det tillsammans med arenan och en bra start på säsongen gör att ni inte ska bli förvånade om hårdsatsande Kalmarsund fortsätter vara ett topplag under många säsonger framöver.

Årets säsong har man som sagt öppnat starkt. Man ligger fyra efter sju spelade matcher och man har bara förlorat två matcher och vunnit övriga fem. Senaste matchen spelades i lördags där man förlorade mot IBK Dalen.

Vad gäller Mullsjö AIS har man som bekant öppnat med fem förluster och två vinster. Man letar formen, som så många gånger förr i början på säsongen, och lär såklart vara sugna på att ge sin hemmapublik en seger under onsdagen. En spännande match väntar i skogarna i Nyhem. Missa den inte.

Köp din biljett på mullsjoais.ebiljett.nu. Denna matchen är till ordinarie pris men lördagens match mot Höllviken kostar endast 30 kronor när vi firar klubbens 30-årsjubileum. Vi ses på matchen!