Lördag
01 Okt 1 match
Torsdag
06 Okt 1 match
Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Tisdag
11 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Tisdag
18 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Fredag
28 Okt 1 match
Söndag
13 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Idag 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
04 Feb 1 match

Tung trepoängare i Mölnlycke

3 mars 2022 09:01
HERR

Mullsjö AIS åkte under onsdagskvällen till nybyggda Wallenstam Arena för att spela en sexpoängsmatch i dess rätta bemärkelse mot Pixbo. Glädjande nog vände man hem med tre blytunga poäng efter att ha vänt matchen med fem minuter kvar. Om Kim Ganevik gjorde mål i tredje? Ja.


MAIS började matchen piggt och hörsammade tränare Kihlbloms förmaningar om snabba fötter som ekade i en som vanligt ganska tyst arena. Man fick också utdelning och tog ledningen tidigt genom Leo Olsson. När sedan Johan Nygårdh kyligt placerade in 2-0 lågt bakom Jon Hedlund i hemmakassen var den bra starten ett faktum. Tyvärr sjönk gästerna tillbaka lite på hälarna under andra delen av första perioden samtidigt som Pixbo ryckte upp sig. En kvittering av Kaletun efter knappt 10 minuter och kvittering av Fritzell inte ens minut senare och det vår åter likaställning. Ett resultat som stod sig till andra perioden.

Mittenakten ja. Den bestod mest av ett ganska krampaktigt spel mellan två lag som såg ut som de var tyngda av stundens allvar. Fritzell målade dock igen men Simon Karlsson hos gästerna la läckert in kvitteringen mot slutet av perioden efter ett snyggt och kyligt anfall. Annars var det inte mycket att skriva hem rörande den mittersta perioden.

Tredje perioden började vl likadant men efter att hemmalaget tagit ledningen med 4-3 efter åtta minuter vaknade matchen till liv. Jimmie Pettersson tog blott sex sekunder på sig innan han kvitterade igen. Med drygt fyra minuter kvar gjorde Sebastian Palmqvist sitt första för dagen och Mullsjö tog ledningen. Eftersom Kim Ganevik ännu inte gjort mål visste vi ju dessutom att minst ett mål för gästerna återstod. Han väntade inte länge utan utökade till 6-4 läckert framspelad av Nygårdh som stod för en mycket bra insats på sin centerplats. Han kastade in ett till i öppen kasse av bara farten innan Simon Karlsson även han fick göra ett till, även det i tom kasse.

Segersången ekade i omklädningsrummet och sportchef Jesper Axells steg på läktaren såg betydligt lättare ut. Slutspelsplatsen är emellertid inte säkrad ännu men den finns inom räckhåll. Ett revanschsuget Djurgården är det närmaste hindret man måste övervinna innan rekordmatchen mot FCH i sista omgången. "Rekordmatchen" tänker ni som orkar läsa såhär långt. Det ber vi att få återkomma till.