Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Palmqvist förlänger med Mullsjö AIS

31 mars 2020 09:00
HERR

En av Mullsjö AIS viktigaste spelare, Sebastian Palmqvist, stannar i Superligalaget. Tvåvägscentern från Köping har nyligen skrivit under ett tvåårskontrakt.
– Oerhört glädjande för oss. Sebastian är verkligen en nyckelspelare och hans signatur har varit väldigt viktig för oss, kommenterar Daniel Unoson i Mullsjö AIS sportgrupp.


Palmqvist kom till Mullsjö för att gå på Mullsjögymnasiets innebandyprofil redan inför säsongen 2010/2011. Han blev snabbt ordinarie i Svenska Superligan redan i unga år och har sedan dess, trots rykten om flera andra klubbar, varit kvar i föreningen under alla dessa år och verkligen varit en viktig anledning till att Västgötaklubben etablerat sig som ett topplag.

– Anledningen till att jag stannar är främst för att jag vill vinna ett guld med Mullsjö och jag tror vi kan ha bra chanser på det kommande säsonger, säger Palmqvist själv.

Senaste säsongen blev en minst sagt märklig säsong men Palmqvist ser det positiva och tror att klubben kan gå stärkta i både tränarbyte och inställt slutspel.

– Vi har trots tränarbyten gått stärkta ur detta som lag och förhoppningsvis klubb. Det blev såklart ett tråkigt slut eftersom slutspelet blev inställt men samtidigt gör det att man längtar ännu mer till nästa slutspel, kommenterar han.

Trots en turbulent säsong gjorde Palmqvist som vanligt en stabil säsong där han landade på 43 poäng fördelat på 16 mål och 27 assist. Han är dock inte nöjd där utan vill bli bättre. Både individuellt och med laget.
– Jag behöver höja min lägstanivå samtidigt som jag ska fortsätta vara kreativ i det offensiva spelet. Slutmålet är självklart att jag vill bli en etablerad landslagsspelare, avslutar han.

Sebastian Palmqvist har gjort oräkneliga viktiga poäng i betydelsefulla matcher och är en spelare som gillar när det betyder mycket.
– Sebastian visar att han vill slutföra det han påbörjat, att ta Mullsjö AIS mot toppen. Vi är säkra på att han kommer ta ytterligare steg på planen och konstaterar att han kommer fortsätta ge oss glädjestunder i viktiga matcher, analyserar Daniel Unoson.