Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Fredag
19 Aug 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Onsdag
28 Sep 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match

Info inför derbyt

13 januari 2022 13:23
HERR

Derbyt med stort D. Denna matchupplevelse vill du inte missa! I säsongens bortaderby blev det vinst med 6-3. Och överlag är det stor övervikt för MAIS i derbyhistoriken. Hur ska det gå denna gång? I och med de nya restriktionerna från FHM får vi endast ta in 500 stycken som publik. Läs i nyheten hur du får tag i din biljett och vad som gäller på lördag.


Insläpp:
Insläpp sker från 15.30, matchstart 17.00

Biljett:
Köp din biljett på denna länken

Ni som har säsongskort eller köpt biljett till matchen innan restriktionerna började gälla har fått mail vad som gäller med era biljetter.

För samtliga (även de som köper biljetter nu) gäller först till kvarn på de bästa sittplatserna.

Ni köper här ospecificerade biljetter (benämningen är ståplats i systemet) som ni tar med er till matchen. På plats efter att de biljetterna har skannats av utav oss i entrén kommer vi ge er andra biljetter där det framgår vilken/vilka anvisade sittplatser just ditt sällskap kommer ha och det är principen först till kvarn som gäller för att få sitta på de bästa platserna.

För att underlätta hela processen önskar vi följande av er:

1.
Ställ er i kö tillsammans med alla andra i det sällskap (maximalt 8 personer) som ni ska sitta tillsammans med på matchen.

2.
Ha vaccinationsbevisen samt legitimationerna redo när ni kommer. Vi kommer kontrollera detta utomhus i köerna separat innan era biljetter skannas av.

3.
Tänk på att hålla avstånd mellan sällskapen även i köerna.

4.
Kom i god tid till matchen. Utöver att det hjälper oss att få in alla besökare i hallen innan matchstart så ger det alltså även er själva möjlighet till bättre sittplatser.

På detta arrangemang är det alltså enbart anvisade sittplatser med minst en meters avstånd mellan varje sällskap som gäller enligt gällande restriktioner.

Godkänt vaccinationsbevis från eHälsomyndigheten samt giltig legitimation krävs för samtliga åskådare som är 18 år eller äldre på detta arrangemang. Åskådare som är strax under 18 år ska kunna visa giltig legitimation för att bevisa sin ålder.

Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. Är så fallet skall du medta intyg på detta till Nyhemshallen istället.

Välkomna till Nyhemshallen!