Söndag
07 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Fredag
19 Nov 1 match
Torsdag
25 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Fredag
03 Dec 1 match
Fredag
17 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Tisdag
18 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Fredag
28 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Fredag
04 Feb 2 matcher
Lördag
12 Feb 2 matcher
Torsdag
17 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher

Info inför derbyt

13 januari 2022 13:23
HERR

Derbyt med stort D. Denna matchupplevelse vill du inte missa! I säsongens bortaderby blev det vinst med 6-3. Och överlag är det stor övervikt för MAIS i derbyhistoriken. Hur ska det gå denna gång? I och med de nya restriktionerna från FHM får vi endast ta in 500 stycken som publik. Läs i nyheten hur du får tag i din biljett och vad som gäller på lördag.


Insläpp:
Insläpp sker från 15.30, matchstart 17.00

Biljett:
Köp din biljett på denna länken

Ni som har säsongskort eller köpt biljett till matchen innan restriktionerna började gälla har fått mail vad som gäller med era biljetter.

För samtliga (även de som köper biljetter nu) gäller först till kvarn på de bästa sittplatserna.

Ni köper här ospecificerade biljetter (benämningen är ståplats i systemet) som ni tar med er till matchen. På plats efter att de biljetterna har skannats av utav oss i entrén kommer vi ge er andra biljetter där det framgår vilken/vilka anvisade sittplatser just ditt sällskap kommer ha och det är principen först till kvarn som gäller för att få sitta på de bästa platserna.

För att underlätta hela processen önskar vi följande av er:

1.
Ställ er i kö tillsammans med alla andra i det sällskap (maximalt 8 personer) som ni ska sitta tillsammans med på matchen.

2.
Ha vaccinationsbevisen samt legitimationerna redo när ni kommer. Vi kommer kontrollera detta utomhus i köerna separat innan era biljetter skannas av.

3.
Tänk på att hålla avstånd mellan sällskapen även i köerna.

4.
Kom i god tid till matchen. Utöver att det hjälper oss att få in alla besökare i hallen innan matchstart så ger det alltså även er själva möjlighet till bättre sittplatser.

På detta arrangemang är det alltså enbart anvisade sittplatser med minst en meters avstånd mellan varje sällskap som gäller enligt gällande restriktioner.

Godkänt vaccinationsbevis från eHälsomyndigheten samt giltig legitimation krävs för samtliga åskådare som är 18 år eller äldre på detta arrangemang. Åskådare som är strax under 18 år ska kunna visa giltig legitimation för att bevisa sin ålder.

Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. Är så fallet skall du medta intyg på detta till Nyhemshallen istället.

Välkomna till Nyhemshallen!