Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Ingesson klar för två nya år

19 april 2018 19:37

Han fick se säsongen förstörd av skada och sjukdom. Men Mullsjö ser en potential i Joel Ingesson som nu förlänger kontraktet två år. – Nyhemshallen känns som ett andra hem, så det känns väldigt bra att förlänga, säger Ingesson.


Det har varit en strulig säsong för Joel Ingessons del med skador och sjukdom. Han är målmedveten och hoppfull inför framtiden.

– Det är en trygghet att spela kvar här i Mullsjö. Jag har fått stor hjälp av föreningen när jag haft det som svårast. Jag har trivts här ända sen jag kom hit första gången. Det är underbart att vara ute i Mullsjö. Nyhemshallen känns som ett andra hem så det känns väldigt bra att förlänga med två år, säger Joel Ingesson.

Målet den närmaste tiden är att komma tillbaka i spel och form och få en lite större roll i laget.

– Jag vill bli en startspelare och producera poäng.

Säsongen slutade i semifinal sex mot Storvreta. Inom de kommande åren hoppas Ingesson få vara med och ta Mullsjö ytterligare ett steg.

– Vi ska till Globen och ta SM-guld, säger Ingesson.

Daniel Unosson är en av sportcheferna i Mullsjö. Han är nöjd med förlängningen och ser en potential i Joel Ingesson.

– Joel har haft en tuff säsong med skada och sjukdom. Nu är fokus på den kommande tiden, att han får komma i form och ta nästa steg. Vi vet om Joels kvaliteter och han såg väldigt lovande ut innan skada och sjukdom förstörde säsongen, säger Mullsjösportchefen Daniel Unosson.

Framför allt är det Ingessons speed och bollkänsla som är styrkor. Därutöver behöver spelförståelsen utökas, vilket kommer naturligt med erfarenhet.

– Vi ser en stor potential i Joel, men han måste få vara frisk och på så sätt få en kontinuitet i träning och matcher, säger Unosson.