Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Damerna vidare till final i Svenska Cupen-kvalet

11 september 2023 12:32
DAM

Under söndagen avgjordes gruppspelet i kvalet till Svenska Cupen. Efter 3 raka vinster och en avslutande förlust stod det klart att Mullsjö AIS är vidare till final.


På söndagen spelades gruppspelet i kvalet till Svenska Cupen. Mullsjö AIS åkte till Fristad med en del nya namn på pappret och, tillsammans med stommen från förra säsongen, imponerade de stort.

Laget inledde gruppspelet med en 3-1-seger mot IBK Vänersborg. Därefter väntade IBK Lockerud Mariestad. Efter att ha legat under med 2-0 lyckades Mullsjö vända och vinna med 4-2.

I den tredje matchen väntade nygamla seriekonkurrenten IBK Tygriket. Första målet skulle dröja in i sista spelminuten i första perioden innan Edith Simonsson tillslut lyckades överlista Ella Lanefeldt. Därefter skulle Mullsjö ha lekstuga och slutresultatet skrevs till 8-0. Noterbart är att Ebba Åkerlund stod för hela fyra av målen.

I den sista matchen väntade allsvenska nykomlingen Fristad GOIF. Ett motstånd Mullsjö haft det tufft mot genom åren. Fristad tog också ledningen med 1-0 innan Vendela Sandstedt kunde kvittera. Det blev till slut förlust med 5-2 efter en heroisk insats av laget.

Mullsjö AIS slutade tvåa i gruppen och är därmed klara för final mot just Fristad. Finalen kommer att spelas i en direkt avgörande match under säsongen.