Lördag
14 Apr 1 match
Torsdag
16 Aug 1 match
Lördag
25 Aug 2 matcher
Söndag
26 Aug 1 match
Lördag
01 Sep 1 match
Lördag
08 Sep 1 match
Onsdag
12 Sep 1 match
Torsdag
20 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 1 match
Onsdag
26 Sep 1 match
Onsdag
03 Okt 1 match
Måndag
08 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Onsdag
31 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Tisdag
06 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Onsdag
19 Dec 1 match
Lördag
29 Dec 1 match
Tisdag
08 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Onsdag
16 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match

Joel Dagman klar för tre år

1 maj 2018 14:50
HERR

Landslagsmeriterade backen Joel Dagman är klar för tre säsonger med Mullsjö. Den Hovslättbördige 26-åringen flyttar hemåt och då föll valet av klubb på MAIS. Sportchef Jesper Axell beskriver Dagman som en klassback. – Mullsjös fartfyllda innebandy passar mig väl och jag ser fram emot att ha publiken i Nyhemshallen i ryggen, säger Dagman.


– Mullsjös sätt att spela innebandy, en fartfylld innebandy, är väldigt kul och det passar mig bra. Mullsjö tror på mig, säger Joel Dagman.

Inför den nyss avslutade säsongen skolades Dagman om till back från forward. En positionsförflyttning som blev framgångsrik och ledde till landslagsdebut i januari i år.

– Det var inget jag räknade med utan kom som en bonus. Det gick lite upp och ner när jag bytte till back, men jag har fått lära mig mycket i Linköping, säger Joel Dagman som ser farten med boll och att han är ett hot från backposition som sina starkaste sidor.

Det är också något som Mullsjös sportchef Jesper Axell håller med om helt och hållet.

– Det är de kvaliteterna som vi främst fastnat för. Joel Dagman är en riktig klassback som vi är riktigt nöjda med att knyta till vårt långsiktiga lagbygge. Dagman är också en spelare från bygden, vilket är extra roligt eftersom vi vill vara bygdens lag, säger Axell.

Dagman är fostrad i Hovslätt och gick via Östra, Husqvarna och Fagerhult till Linköping där han spelat de två senaste säsongerna. Nu är han klar för tre säsonger i MAIS.

– Mullsjö är ett lag som utvecklats mycket och ska slåss om SM-guldet, det vill jag vara med och göra. Det finns alla möjligheter och laget var nära redan i år att ta steget till Globen.

Dagman flyttar nu hemåt och känslan är också att det blir som att komma hem till Mullsjö. Han känner redan bland annat Gustav Svensson och Erik Olofsson väl. Och han är svåger till välkända Mullsjöprofilen Adam Fransson. Joel Dagman nämner också publikens betydelse för valet av klubb.

– Man vill ju spela i ett lag som har en publik och det ska bli väldigt kul att gå in i Nyhemshallen med publiken i ryggen. Det är roligare att ha dem på sin sida, skrattar Dagman, som i förra årets slutspel fick gå in i Nyhem som motståndare då han spelade för Linköping.