Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

Mullsjö AIS förstärker tränarstaben

3 februari 2021 20:44

Alexander Bergström och Johan Nygårdh har sedan Andreas Hedlunds avhopp agerat huvudtränare i Mullsjö AIS i SSL. Det fortsätter man göra men nu förstärkta av välkända och rutinerade Andreas Elf vid sin sida.

– Elf kommer kliva in som extra resurs sista delen av serien, det är såklart ett väldigt välkommet tillskott, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Elf är fostrad i klubben och har varit huvudtränare själv i flera år. Hans signum både som spelare och tränare har varit hårt arbete och högt ställda krav. Det är också hans andra inhopp i ledarstaben på två säsongen då han gjorde ett kortare gästspel förra året vid ett tränarbyte. Han har på olika sätt behållit kontakten med klubben och laget och den kännedomen om spelarna och spelsystemet gör att han snabbt kan komma in med idéer men att det ändå blir en ny röst.

– Det blir helt klart en resurs till. En kravställare som ser till att alla jobbar hårt. Han är erfaren, duktig och vet vad som krävs när vi går in i den mest intensiva delen av serien, analyserar tränare Alexander Bergström.

Mullsjö AIS har sladdat lite i serien efter sitt ofrivilliga coronauppehåll med några uddamålsförluster efter jul. Nu väntar åtta avslutande omgångar i serien. Åtta matcher som Elf hoppas kunna bidra med följande till:

– Tanken är att jag ska kunna komma in med ny energi och förhoppningsvis erfarenhet av den viktiga fas vi är på väg in i nu i slutskedet av säsongen, kommenterar Elf själv.