Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö AIS förstärker tränarstaben

3 februari 2021 20:44

Alexander Bergström och Johan Nygårdh har sedan Andreas Hedlunds avhopp agerat huvudtränare i Mullsjö AIS i SSL. Det fortsätter man göra men nu förstärkta av välkända och rutinerade Andreas Elf vid sin sida.

– Elf kommer kliva in som extra resurs sista delen av serien, det är såklart ett väldigt välkommet tillskott, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Elf är fostrad i klubben och har varit huvudtränare själv i flera år. Hans signum både som spelare och tränare har varit hårt arbete och högt ställda krav. Det är också hans andra inhopp i ledarstaben på två säsongen då han gjorde ett kortare gästspel förra året vid ett tränarbyte. Han har på olika sätt behållit kontakten med klubben och laget och den kännedomen om spelarna och spelsystemet gör att han snabbt kan komma in med idéer men att det ändå blir en ny röst.

– Det blir helt klart en resurs till. En kravställare som ser till att alla jobbar hårt. Han är erfaren, duktig och vet vad som krävs när vi går in i den mest intensiva delen av serien, analyserar tränare Alexander Bergström.

Mullsjö AIS har sladdat lite i serien efter sitt ofrivilliga coronauppehåll med några uddamålsförluster efter jul. Nu väntar åtta avslutande omgångar i serien. Åtta matcher som Elf hoppas kunna bidra med följande till:

– Tanken är att jag ska kunna komma in med ny energi och förhoppningsvis erfarenhet av den viktiga fas vi är på väg in i nu i slutskedet av säsongen, kommenterar Elf själv.