Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Lööf blir MAIS trogen

18 mars 2023 16:00

Mullsjö AIS har ett numera rutinerat par målvakter. Jonathan Larsson har varit i klubben i åtta säsonger. Simon Lööf kom till västgötarna inför säsongen 19/20 och har därmed gjort fyra år i SSL. Nu blir det ytterligare två då han innan hemmamatchen mot Falun i kvartsfinalen signerade ett nytt kontrakt inför sin hemmapublik.


Vetlandabördiga Lööf spelade två säsonger med Craftstaden nere i Oskarshamn innan sportchef Jesper Axell hämtade honom till Superligan och Mullsjö AIS. En relativt sen Superligadebut för Lööf som i år är inne på sitt 31:a levnadsår.

Simon har tagit kliv varje år och är stor och trygg i kassen. Vi är väldigt glada att han blir kvar ytterligare två åravslutar Jesper Axell.>

Förutom sin trygga spelstil har Smålänningen blivit något av en straffspecialist under senare år. Inte sällan byts han in när motståndarna får chansen från mittplan eller om en match går till straffar.

Simon och Jonathan kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt och sporrar varandra att hela tiden bli bättre. Det är såklart en styrka för oss att vi har två så jämna målvakter. Båda är vinnarskallar och vill spela så mycket som möjligt. Dessutom är vi inte lika sårbara om en av dom är borta, kommenterar sportchef Jesper Axell.