MUL

Match fyra i kvartsfinalserien

28 mars 2019 15:35
SLUTSPELET 2019

Det blev vinst senast i Nyhemhallen efter två övertygande perioder vilket gav en 2-1-ledning i matchserien. Kommer seriens första seger på bortaplan i kvällens match som spelas i Växjö med matchstart 18.30. Du ser matchen via sslplay.se.

Mullsjö ledde med 6-1 efter två perioder i senaste matchen vilket bäddade för 7-5 segern i kvartsfinal 3. Kan Mullsjö göra en liknande start på bortaplan och inte minst en bättre start än senast i Fortnox Arena då man hamnade i 3-0 underläge efter ca 92 sekunder.

Samtliga spelare finns tillgängliga för huvudtränare Elf. Tim Braillard fick igång sitt målskytte senast med två mål och även två mål från backposition genom Henrik Olofsson och Daniel Gidske. Vilka spelare kliver fram i dagens match?

Du ser matchen på sslplay.se

Nästa hemmamatch är redan på lördag den 30 mars klockan 15:30. Säkra din biljett redan nu på mullsjoais.ebiljett.nu