Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

"Viktigast var att vi vann"

13 februari 2022 10:16
HERR

Mullsjö åkte till Linköping med flera spelare tillbaka, nya borta och med två comebacker. Det såg spännande med ovisst ut. Efter två perioder ledde man mot östgötarna med 7-1 och segern såg kassaskåpssäker ut. Det var den inte, men till slut vann man trots allt efter ett nytt hattrick av Ihrman och två mål av Pettersson.


Periodsiffrorna blev 0-3, 1-4 och 5-1. En ganska anmärkningsvärd rad av siffror som visade på matchens två ansikten. Mullsjö hade total momentum och utdelning i två perioder och Linköping en. Det höll på att kosta västgöterna segern, men efter att ha lyckats knyta ihop säcken i slutminuterna fick man ändå återvända med tre poäng i bagaget. En nygammal känsla för Adam Fransson som berättar hur det kändes att vara tillbaka.

Det var väldigt kul. Jag hade glömt bort hur man mår på matchdag. Det är en speciell känsla som är svår att uppleva annars. Men det roligaste och viktigaste var såklart att vi kunde ta tre poäng, kommenterar han.

Adam har som sagt tränat med laget hela året men inte spelat match på flera år. I frånvaron av några andra backar fick han därför hoppa in med kort varsel. Han använde sin rutin och gjorde en solid insats i förstafemman.

Kroppen kändes bättre än förväntat. Med tanke på hur jag mått efter vissa träningar jag varit med på var jag osäker på hur kroppen skulle reagera på matchtempo. Men jag kände mig pigg hela matchen. Annars handlade det mycket om att spela enkelt och vara ivägen defensivt, analyserar han.

Förutom Franssons comeback så blixtrade Gustaf Ihrman till med ett nytt hattrick och Jimmie Pettersson gjorde två mål i sin återkomst till elitinneandyn. Succéreceptet verkar alltså vara att vara ifrån innebandyn ett tag. Ovan herrar lär ni dock få se mer av under slutspurten av serien, men frågan är om vi får se mer av vår tidigare kapten från Hovslätt?

Det återstår att se. Det är inte planerat för fler matcher. Jag är med och tränar och finns med som backup i nödfall, men förhoppningen är såklart att de som saknades är tillbaka på banan snart och kan köra på igen, avslutar Fransson.

Nästa match är nu på torsdag mot Sirius. Då släpper restriktionerna och mer info om den matchen kommer under söndagen.