Fredag
16 Aug 1 match
Söndag
18 Aug 1 match
Onsdag
21 Aug 1 match
Fredag
30 Aug 1 match
Onsdag
11 Sep 1 match
Lördag
14 Sep 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Torsdag
03 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Onsdag
09 Okt 1 match
Fredag
11 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 2 matcher
Tisdag
19 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Torsdag
28 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Fredag
06 Dec 1 match

Palmqvist klar för sin tionde säsong i Mullsjö

25 juli 2019 08:00
HERR

Sebastian Palmqvist har förlängt sitt kontrakt med Mullsjö AIS med ett år och sträcker sig över säsongen 19/20. 25-åringen som kliver in på sin tionde säsong i Mullsjötröjan stannar där han helst vill spela.
– Jag sagt det tidigare och vill vara väldigt tydlig med att jag helst spelar i Mullsjö. Det är fantastiskt att spela i Nyhem, tjatigt kanske men publiken är något utöver det vanliga, säger Palmqvist.


Mullsjöcentern har ett poängsnitt på över 50 poäng de tre senaste säsongerna (slutspel inräknat) och har varit en viktig kugge på den resa som tagit laget till toppen av Svenska Superligan.

Sportgruppens Daniel Unoson är självklart nöjd med förlängningen av Palmqvists kontrakt.
– Sebastian är en center som betyder mycket för oss. Både som spelare på plan men också för den kontinuitet vi vill ha i föreningen.

Tolv stycken A-landskamper har det hunnit bli för köpingsfostrade Palmqvist som siktar på att återta en plats i Mikael Hills landslagstrupp samtidigt som han vill förbi semifinal med sitt Mullsjö.
– Jag vill göra min och Mullsjös bästa säsong hittills. Målsättningen kommer också vara att ta mig tillbaka till landslaget. Jag kommer definitivt sikta på att ta en plats till VM i Finland december 2020.

Processen kring kontraktsförlängningen har varit utdragen vilket skapat spekulationer dock känner Palmqvist stor tilltro till kommande upplaga av Mullsjö AIS.
– Jag har haft väldigt bra samtal med Hallstensson och min roll kommande säsong. Det känns spännande och vet att vi kommer forma ett starkt Mullsjö.

Unoson som har ansvaret för kontraktsförläningen från föreningens sida förklarar processen.
– Vi har haft en lång period av förhandling med dynamisk diskussion. Vi har tillsammans vänt på alla stenar för att hitta en bra lösning för Sebastian och föreningen. När vi nu landat i en gynnsam lösning för båda parter blickar vi tillsammans framåt mot säsongen med fullt fokus på lagets framgång.