Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Isaac Rosén fortsätter

31 maj 2018 17:34

Nu är det klart. Isaac Rosén förlänger och har skrivit på ett 1+1-kontrakt med Mullsjö. Själv kallar han förlängningen skämtsamt för ett dödsryck. Men målet är tydligt. – Det blir en satsning mot SM-guld, säger Rosén.


Isaac Rosén var en av Mullsjös tongivande spelare under säsongen och blir nu en viktig kugge när många mer rutinerade spelare valt att kliva av. – Det blir en helt ny gruppdynamik när många tongivande spelare som haft stora roller slutar. Samtidigt blir många ett år bättre, vi har ett lag med en jättepotential. Det fanns många komponenter som lockade med att fortsätta, säger Isaac som också vill ta större ansvar som ledare och fortsätta utveckla sitt spel.

Målet är att ta det där sista steget till Globen och där spela hem ett guld till Mullsjö. Efter säsongen har Rosén behövt tid för att bestämma sig för om han skulle fortsätta eller inte. – Jag behövde få klarhet i hur vi skulle lösa livspusslet helt enkelt, säger Isaac Rosén som nu är pappaledig men så småningom ska tillbaka till jobbet på JOBMeal.

– Det var många bitar som skulle falla på plats. Men jag har en bra arbetsgivare som låter mig göra ett dödsryck och en ny satsning mot guldet, ler Rosén som också riktar ett stort tack till sin sambo för möjligheten att köra ytterligare ett år. Minst. Kontraktet är skrivet på 1+1.

– Vi får utvärdera efter en säsong. Det känns orättvist åt båda hållen att binda upp längre när man kommit upp lite i ålder.

Isaac Rosén ser nu fram emot att välkomna nyförvärven till Mullsjö. – Jättespännande. En blandning av ungt och etablerat. Det ska bli sjukt intressant att se Tim (Braillard) i SSL och hos oss. Jag får väl agera tolk i början, skrattar Rosén, som lägger till att schweizare brukar vara snabba med att lära sig språket.

– Resten av truppen kommer ju bli ett år bättre och det kommer krävas att vi tar ett kliv till. Det kommer vi göra. Andra lag ska darra.

– Säsongen som gick var på många sätt magisk i Nyhemshallen. Det ska bli roligt att få uppleva det igen. Att ta Mullsjö till Globen, vågar jag knappt tänka på. Vilket tryck det kommer bli från våra supportrar. Jag är tacksam för alla som stöder oss på läktaren och för alla som lägger ner ideellt arbete i föreningen, avslutar Isaac Rosén.

Mullsjös sportchef Jesper Axell är nöjd över kontraktsförlängningen. – Det är viktigt att behålla rutin. Isaac är en målskytt av rang och står för snabbhet och det spel vi vill spela. Han kommer bli viktig för oss nästa säsong, säger Axell.