Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

”Det finns många vinnarskallar”

23 september 2019 21:34
HERR

Försäsongen är avklarad och på onsdag är det premiär i världens bästa innebandyliga för Mullsjö AIS. Sirius står för motståndet hemma i Nyhemshallen och det är ett laddat hemmalag, som sig bör i en premiär.
– Försäsongen har rullat på bra och vi har fokuserat på att ha hög intensitet oavsett hur många vi är, det finns många vinnarskallar i laget och det syns även på försäsongen kommenterar assisterande tränare Lisa Eskils försäsongen.


Efter uttåget i semifinalen i våras har det som bekant varit en stor omsättning på spelare och ledare. Även om en stabil stomme finns kvar är vi såklart många som är nyfikna på det nya laget och ledarna kring det. Kasper Hedlund berättar att det inspirerande med en ny tränarstab.

– Det har blivit en del nytt i och med den nya ledarstaben såklart, de vill sätta sin prägel på det. Gruppen har varit lyhörd och köpt de strukturer och mönster som vi ska sätta, analyserar han.

På onsdag får vi de första svaren i säsongens första tävlingsmatch när Uppsalalaget Sirius kommer på besök. Ett lag som knep den åtråvärda åttondeplatsen och därmed gick till slutspel med bara tre poäng för MAIS stora rival JIK. Sirius fick sedan ta sig an sin största antagonist i kvartsfinal, Storvreta, men fick där se sig besegrade med 4-0 i matcher. Även i år lär man hamna kring slutspelsstrecket, i alla fall om man får tro tränarna i SSL-lagen när de tippade serien under upptaktsträffen.

En som höjer ett varningens finger om Sirius är Mullsjös lagkapten Kasper Hedlund.

– Sirius är en liten ”dark horse” i år. De spelade lite mer offensivt förra året än vad man kanske är van vid med dom och det verkar dom fortsätta med i år. Så jag tror på en bra prövning redan i första matchen som blir rolig att titta på, kommenterar han.

Matchstart är 19.00 på onsdag och skådeplatsen är som vanligt Nyhemshallen. Har du inte redan köpt biljett? Gör det på mullsjoais.ebiljett.nu eller i luckan på matchdagen, om du verkligen vill stå där och frysa istället för att gå rätt in.

För er som är inte kan bärga er att köpa bra platser till derbyt, som ju är nästa hemmamatch den 6 oktober kl 17.00, så släpps de biljetterna nu på torsdag kl 15.00 på samma adress som ovan.