Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

"En viktig period"

26 oktober 2019 10:40
HERR

Idag gästar Sveriges sydligaste SSL-lag Nyhemshallen. Det är Höllviken som får agera motståndare när Mullsjö AIS firar 30 år. Ett Höllviken som tagit två poäng mindre än Mullsjö men ganska nyss slagit Växjö på hemmaplan. ”Höllviken är ett lurigt lag att möta” kommenterar Daniel Gidske lördagens motstånd.


Mullsjö kommer från sin största seger i SSL någonsin i onsdags. Idel glädje kan man tro men som vi alla vet har den vinsten föregåtts av en ganska tung period för de blå krigarna. ”Känslan i laget är dock bra tycker jag även om vi haft en tuffare start på säsongen. Vi jobbar på att sätta vårt spel vilket jag nu tycker man börjar se resultatet av. Kalmarsund i onsdags var första matchen i år där vi sätter både defensiven och offensiven till hundra procent i samtliga formationer, och då är vi svåra att möta”, analyserar den norska landslagsmannen vidare. Mullsjö har som bekant haft många skada och sjuka men det börjar så sakta ordna upp sig även på den fronten och det är nog tur med tanke på att det är ett hektiskt schema som väntar. ”Ja, nu kommer en viktig period med mycket matcher och förhoppningsvis kan vi fortsätta med den positiva trenden”

Lågt tempo Dagens match kommer som bekant innehålla mycket nostalgitrippar för er på läktaren men för spelarna är det såklart en match i mängden och på pappret är såklart Höllviken ett lag man ska slå om man vill lyckas med sina ambitioner att komma högt upp i tabellen. ”Men Höllviken är ett lurigt lag att möta. Dom spelar oftast med lågt tempo samtidigt som dom har spelare med spetskvalitéer framåt. Så det blir viktigt att inte hamna i någon falsk trygghet bara för att tempot är lite lägre i perioder. Vi måste spela vårt spel och hålla uppe tempot i matchen. Då tror jag Höllviken får svårt” kommenterar backen dagens match. Gidske själv har svarat för en assist under inledningen av serien och säger såhär om sin egen insats under säsongen hittills: ”För min egen del har det varit en speciell inledning på säsongen. Opererades under sommaren vilket tyvärr resulterade i att jag missade i princip hela försäsongen. Mitt fokus har därför varit att försöka komma tillbaka i form och där har jag fortfarande en bit kvar. Jag försöker oavsett bidra med det jag kan till laget och känslan blir bättre och bättre för varje vecka som går. Förhoppningsvis kan jag börja bidra lite mer även till det offensiva spelet i perioden som kommer” avslutar han

Har du inte köpt biljett till eftermiddagens match är det hög tid. 30 kronor. Billigare blir det inte. Observera också att parkeringen kostar 30 kronor och så även det mesta inne i arenan.