Lördag
28 Sep 1 match
Torsdag
03 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Onsdag
09 Okt 1 match
Fredag
11 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 2 matcher
Tisdag
19 Nov 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Torsdag
28 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Söndag
15 Dec 1 match
Torsdag
19 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match

"En viktig period"

26 oktober 2019 10:40
HERR

Idag gästar Sveriges sydligaste SSL-lag Nyhemshallen. Det är Höllviken som får agera motståndare när Mullsjö AIS firar 30 år. Ett Höllviken som tagit två poäng mindre än Mullsjö men ganska nyss slagit Växjö på hemmaplan. ”Höllviken är ett lurigt lag att möta” kommenterar Daniel Gidske lördagens motstånd.


Mullsjö kommer från sin största seger i SSL någonsin i onsdags. Idel glädje kan man tro men som vi alla vet har den vinsten föregåtts av en ganska tung period för de blå krigarna. ”Känslan i laget är dock bra tycker jag även om vi haft en tuffare start på säsongen. Vi jobbar på att sätta vårt spel vilket jag nu tycker man börjar se resultatet av. Kalmarsund i onsdags var första matchen i år där vi sätter både defensiven och offensiven till hundra procent i samtliga formationer, och då är vi svåra att möta”, analyserar den norska landslagsmannen vidare. Mullsjö har som bekant haft många skada och sjuka men det börjar så sakta ordna upp sig även på den fronten och det är nog tur med tanke på att det är ett hektiskt schema som väntar. ”Ja, nu kommer en viktig period med mycket matcher och förhoppningsvis kan vi fortsätta med den positiva trenden”

Lågt tempo Dagens match kommer som bekant innehålla mycket nostalgitrippar för er på läktaren men för spelarna är det såklart en match i mängden och på pappret är såklart Höllviken ett lag man ska slå om man vill lyckas med sina ambitioner att komma högt upp i tabellen. ”Men Höllviken är ett lurigt lag att möta. Dom spelar oftast med lågt tempo samtidigt som dom har spelare med spetskvalitéer framåt. Så det blir viktigt att inte hamna i någon falsk trygghet bara för att tempot är lite lägre i perioder. Vi måste spela vårt spel och hålla uppe tempot i matchen. Då tror jag Höllviken får svårt” kommenterar backen dagens match. Gidske själv har svarat för en assist under inledningen av serien och säger såhär om sin egen insats under säsongen hittills: ”För min egen del har det varit en speciell inledning på säsongen. Opererades under sommaren vilket tyvärr resulterade i att jag missade i princip hela försäsongen. Mitt fokus har därför varit att försöka komma tillbaka i form och där har jag fortfarande en bit kvar. Jag försöker oavsett bidra med det jag kan till laget och känslan blir bättre och bättre för varje vecka som går. Förhoppningsvis kan jag börja bidra lite mer även till det offensiva spelet i perioden som kommer” avslutar han

Har du inte köpt biljett till eftermiddagens match är det hög tid. 30 kronor. Billigare blir det inte. Observera också att parkeringen kostar 30 kronor och så även det mesta inne i arenan.