Lördag
28 Nov 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 2 matcher
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
10 Jan 2 matcher
Onsdag
13 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Fredag
22 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

Kom närmare: Robin Westergren

9 december 2020 13:28
HERR

Ni har sett dom i några matcher nu. Men vilka är dom? Mullsjoais.se har under en period tänkt presentera årets nyförvärv lite närmare. Först ut är den bolltrygge och spelskicklige backen Robin Westergren. Robin kom senast från Warberg IC där han spelade i sex säsonger och även var lagkapten i slutet. Vad fick Robin att lämna Warberg och varför blev just Mullsjö den nya klubbadressen? Vi bestämde oss för att komma lite närmare vår nya back med fem korta frågor:


Du kom ju som sagt från Warberg senast men hur kom det sig att du valde att gå till just Mullsjö?
Det gick lite knackigt i Warberg nu på slutet vilket ledde till att jag kände att jag behövde testa något nytt. Då Mullsjö hade varit på mig lite året innan föll valet på just Mullsjö. Jag har alltid tyckt att Mullsjö har varit en bra och engagerad klubb som då blev mitt val inför den här säsongen. En till faktor som ledde till att det blev just Mullsjö var att matcherna jag har spelat i Nyhemshallen innan jag gick till Mullsjö alltid varit väldigt roliga och händelserika.

Varifrån kommer du och vilken moderklubb har du?
Jag kommer från Hovsta som ligger cirka en mil norr om Örebro, min moderklubb är Hovsta IF där jag spelade tills jag var 16 då jag gick till Örebro innebandy.

Vad jobbar du med just nu?
Jag studerar just nu en IT-utbildning via distans då det fungerar väldigt bra med innebandyn. Jag påbörjade mitt sista år av utbildningen i höstas och lär ta examen i vår om allt går som det ska.

Har du någon hobby du gör på fritiden när du inte håller på med innebandyn?
Jag har en flickvän som jag spenderar så mycket tid jag kan med, jag spelar gärna padel när det finns chans att göra det och jag spelar även en del golf på somrarna. Sen blir det en del sport på TV också.

Höll du på med några andra sporter när du var yngre och i sådana fall vilka var det? När insåg du att det var innebandyn du skulle satsa på?
Jag höll på med väldigt mycket när var jag yngre. Det jag höll på med längst var fotboll som jag spelade tills jag var 15-16-årsåldern, jag tränade basket tills jag var 14 och jag gick även på golfträningar. Anledningen till att jag valde just innebandy var för att det var den sporten jag kände att jag kommit längst i och tyckte var roligast.