Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjöbacken Elvin inför SDF-SM

30 oktober 2021 08:00

I helgen går SDF-SM av stapeln i Nyköping och Oxelösund. En av spelarna som representerar Västergötlands 04:or är backen Emma Elvin.

-Jag har en bra känsla inför SM, säger Elvin.


Idag startar SDF-SM i Nyköping och Oxelösund. Mästerskapet skulle gått av stapeln i början av året men flyttades på grund av Covid-19. Nu är det alltså äntligen dags för de svenska distriktslagen att göra upp om SM-titeln. Mullsjöbacken Emma Elvin är en av spelarna som ska representera Västergötland och hon ser fram emot att dra på sig den västgötska tröjan.

-Jag har en bra känsla inför SM. Det ska bli kul att möta duktiga spelare från hela Sverige och jag tror de kommer vara mycket lärorikt.

Västergötland har många duktiga och lovande spelare i 04-kullen och vill så klart vara med och tampas om guldet. I truppen finns även tre välbekanta ansikten med Mullsjö som moderklubb. Det handlar om Alva Härnborg, Tilda Härnborg och Julia Nalbin, tre spelare som Elvin spelade med i klubben så sent som förra säsongen.

-Jag tycker att laget känns bra. Vi är taggade och jag tror vi kan gå långt, avslutar Elvin.

SDF-SM pågår mellan 30 oktober-2 november. Västergötland ställs mot Småland i den första matchen som spelas 13:00 i Rosvalla Multihall.

Grupp 3

Uppland

Småland

Västergötland

Dalarna

Hälsingland