Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Kim Ganevik pausar karriären

12 augusti 2022 21:40
HERR

Mullsjös forward Kim Ganevik har meddelat klubben att han avser pausa innebandykarriären på obestämd tid. Anledningen är att han vill satsa och testa på studier som inte går att kombinera med spel i Mullsjö AIS.

– Vi har vetat ett tag att dom här tankarna funnits hos Kim. Vi tycker självklart det är extremt tråkigt men respekterar hans beslut och hoppas att det inte är sista gången vi sett honom i Mullsjötröjan, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Ganevik har genom alla år gjort sig känd som en spelare som ger allt i alla lägen samtidigt som han gjort mycket poäng. Detta har gjort att det nu är en stor publikfavorit som väljer att kliva av planen inför säsongen 22/23

– Jag älskar Mullsjö, alla ideella krafter, supportrarna och mina lagkamrater. Det har varit mitt liv och Nyhem har varit mitt hem i så många år. Men jag känner att jag behöver försöka hitta det jag tycker är kul utanför planen för att må bra i livet, kommenterar Ganevik själv.

– Från min sida behöver inte detta betyda för alltid, jag kommer inte stänga några dörrar för framtiden, fortsätter han.

Ganevk stod för 57 poäng i de 30 tävlingsmatcher han representerade Mullsjö AIS förra säsongen. Att det är ett stort tapp för föreningen även rent kvalitetsmässigt är därför självklart.

– Det är ett stort tapp för oss, den saken är glasklar. Samtidigt har vi fått bra svar på våra nyförvärv vi fått in och vi har flera spelare som nu kommer få ta chansen att blomma ut ännu mer med ytterligare ansvar. Tungt, men vi ser ändå ljust på säsongen, avslutar Jesper Axell.