Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Rogö flyttas upp till a-laget

30 september 2022 20:23
HERR

Inför säsongen värvades Pontus Rogö från Fagerhult Habo till Mullsjö AIS utveckling i division tre. En väldigt snabb resa senare så är han numera en permanent medlem av SSL-laget Mullsjö AIS.

– Kul för Pontus att det gått så snabbt och det visar också på de stora möjligheterna för de grabbar som spelar i vårt division tre lag, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Pontus är född 2004 och kom alltså från grannklubben Fagerhult Habo inför säsongen. Han var tänkt att vara en av spelarna i Mullsjö AIS lag i division tre men har under början av säsongen och försäsongen imponerat så pass på tränarstaben och sportchef Axell att han premieras med ett a-lagskontrakt.

– Pontus har verkligen tagit för sig och han visar att det finns alla möjligheter att snabbt göra resan som många drömmar om även från eget led. Det känns väldigt spännande med vår nya satsning på Mullsjö AIS utveckling, kommenterar Axell.

Den unga forwarden beskriver sig själv osm snabb, intensiv och med mycket vilja. Han hade såklart hoppats att någon gång ta steget till a-laget men han trodde själv inte att det skulle gå så snabbt.

– Men det är riktigt gött att jag fick chansen och det är väldigt lärorikt, kommenterar Rogö.

Kontraktet är skrivet på två år.