Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Friberg lägger klubban på hyllan: "Försökt få upp intresset för innebandyn igen"

13 september 2021 12:00

Annie Friberg gjorde comeback i Mullsjö AIS, och på innebandyplan, inför säsongen 2019/2020. Detta efter åtta års frånvaro. Nu väljer den stabila backen att lägga klubban på hyllan.


Förra säsongen fick ett abrupt avslut när Svenska innebandyförbundet avbröt säsongen efter bara tre spelade matcher. Efter ett år med uteblivna matcher och ingen möjlighet till gemensamma träningar har pandemin satt sina spår i idrottssverige. Så också hos Mullsjö-backen Annie Friberg som nu alltså väljer att lägga klubban på hyllan.

-Jag var laddad inför en tredje säsong men tyvärr kom covid-19 i vägen. Jag tappade suget och har försökt få tillbaka intresset för innebandyn men det har inte riktigt funnits där. Då tog jag beslutet av lägga av, säger Friberg.

Efter åtta års frånvaro från innebandyn säger hon att första säsongen gick lite knackigt men att andra började betydligt bättre. När hon tittar i backspegeln så är det en rolig tid hon ser tillbaka på.

-Det har varit roligt att få va en del av det här gänget och jag kommer ta med mig många fina minnen från de här två åren.

Vi tackar Annie för sin tid i Mullsjö AIS och hoppas på att få se henne i den blå tröjan igen i framtiden.