Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

"Det är fantastiskt"

14 februari 2022 09:57
HERR

Han drog på sig det blå arbetsstället i lördags och var direkt en i allra högsta grad bidragande orsak till att Mullsjö hoppade över i vinnarspåret igen efter att man slagit tillbaka Linköping med 8-6. Detta med ett uppoffrande spel som vanligt, men också med två mål i första matchen i Superligan på över ett år.

– Klubba och boll kändes bra, orken är utvecklingsbar men ändå helt ok med tanke på förutsättningarna. Såklart skönt att få stänka dit två baljor direkt första matchen, kommenterar Jimmie Pettersson sin återkomst.


Det var som bekant en svängig match i Linköping där gästerna efter två perioderna ledde med hela 7-1. Då hade säkert redan många tagit ut segern i förskott, men Linköping kröp snabbt närmare och till slut blev det en seger med blott två mål efter att sista målet suttit i öppen kasse.
– Vi hade två bra perioder där vi styrde spelet och fick in några fina bollar. Vi spelade med självförtroende och stängde ner Linköping bra. Sen i sista perioden började dom kasta in bollar mot mål på chans. Dom lyckas få in ett par bollar och då får dom momentum, analyserar Jimmie.

Han har också klart för sig vad man hade behövt göra annorlunda för att stoppa blödningen.
– Vi hade behövt ta tag i bollen, lugna ner spelet och gå tillbaka till spelet vi hade de två första perioderna. Istället blev det lite mer att vi började jaga bollen. Vi blev lite stressade när vi fick tag i den. Så det behöver vi jobba på. Samtidigt så håller vi ut och vinner matchen och det är en styrka i sig, kommenterar han.

En vinst blev det och även om hemmalagets tränare ville tillägna den segern lika mycket till de två funktionärerna som till Mullsjö är det sällskapet från skogen som får inkassera poängen.
– En vinst är en vinst i slutändan hur det än ser ut. Det var tre viktiga poäng och starkt att åka upp till Linköping och hämta hem dom, säger Jimmie och lägger den matchen bakom sig.

På torsdag är det hemmapremiär för Jimmie när Sirius kommer på besök. Något som den återvändande sonen ser fram emot.
– Jag är väldigt taggad! Jag hoppas på mycket publik och det var ju precis det jag började fantisera om direkt när samtalet kom upp om jag ville göra comeback. Att få spela för ett kokande Nyhem är helt fantastiskt, avslutar fyrabarnspappan.

Köp din biljett till matchen här