04 Apr 1 match

En Zauggolik seger!

17 november 2019 18:03
HERR

Efter drygt två veckors landslagsuppehåll var det återigen dags för match igen för Mullsjö AIS. Denna gången gästade man FC Helsingborg och det blev den tuff match med underläge efter två perioder. I tredje klev Jan Zaugg fram och gjorde tre mål som vände matchen till seger med 7-4

Det var en en jämn första period där det enda målet för perioden kom med enbart 21 sekunder kvar att spela genom Andreas Lindholm i Helsingborgs tröja.

Mullsjö började den andra perioden bra med mål av Johan Nygårdh efter 2:26. Nygårdhs första mål för säsongen då han för andra matchen i rad var tillbaka på forwardsplatsen.
Efter 4:18 kom Jan Zauggs första mål för dagen snyggt assisterad av Oskar Malmgren.

Helsingborg tilldelas en straff efter 7:59 där Jonathan Nilsson överlistar Larsson i mål och kvitterar till 2-2.
Samma Nilsson gör även 3-2 till Helsingborg efter halva matchens spel.
Mullsjö drar på sig en utvisning efter 15.24 och Linus Nordgren är snabb med att utnyttja övetaget och ger hemmalaget en tvåmålsledning inför den tredje perioden.

Efter 10 minuters spel i den tredje perioden kliver Zaugg fram och gör 3-4 snyggt placerat i bortre krysset och ger kontakt igen. Mullsjö börjar öka trycket mot Helsingsborgs mål.
Kasper Hedlund kvitterar till 4-4 i powerplay 15.47 och tre minuter senare gör Zaugg sitt tredje mål för dagen till 5-4 efter han vänt bort en Helsingborgsspelare vid sargen.

Därefter kommer två mål i en öppen kasse till 6 och 7-4 genom Zaugg och Ganevik när hemmalaget fösöker komma tillbaka in i matchen.

Matchen slutar 7-4 till Mullsjö AIS och de säkrar sin 4:e raka seger och klättrar till 5:e plats i tabellen.

Nästa match är redan på tisdag hemma i Nyhemshallen då Mullsjö gästas av Växjö kl 19.15. Varmt välkomna då!