Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö AIS förlänger med Hall

20 maj 2021 09:00
KONTRAKTSFÖRLÄNGNING

Mullsjö AIS och Isak Hall har kommit överrens om en förlängning av kontraktet. Den Brunflobördiga forwarden kom till Superligalaget inför säsongen 19/20 från Jemtland innebandy. Det blev i början sparsamt med speltid men mot slutet av säsongen 20/21 fick han mer och mer speltid och nu väljer alltså sportchef Jesper Axell att förlänga hans kontrakt.

– Isak är en lojal och hårt arbetande spelare och person som trots lite speltid bara jobbat på ännu hårdare. Det har gett resultat och nu är han i högsta grad med och slåss om en plats i startformationerna, kommenterar Axell.


Anledningen till att den tunga och hårt arbetande forwarden blir kvar är enligt han själv flera:
– Jag trivs väldigt bra i organisationen och laget. Det har varit två stukade säsonger på grund av pandemin så nu känner man en revanschlusta och ett sug efter ett fullsatt Nyhem när allt är som vanligt, kommenterar Hall.

Att han mest har suttit bredvid i framförallt början av hans period i klubben tycker han själv inte är konstigt.
– Konkurrensen är hög i ett bra lag. Men självklart vill jag vara med och bidra på banan med fina prestationer snarare än att sitta på bänken. Jag skulle kunna utveckla de styrkor jag har på planen genom att bli ännu farligare runt kassen, stark på bollen och jobbig att möta i defensiven, menar han.

Jesper Axell är glad att 23-åringen valt att stanna i föreningen.
– Vi vill ha så mycket kontinuitet som möjligt och ge chansen till spelarna att utvecklas in i sina roller. Så på det sättet är en förlängning med Isak perfekt. Han har verkligen tagit jobbet och känner nu klubben och laget bra. Vi tror att han kommer fortsätta utvecklas och skapa konkurrens för övriga spelare, avslutar sportchefen.