Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Lööf blir Mullsjö trogen

22 mars 2021 09:00
HERR

Målvakten Simon Lööf stannar i Mullsjö AIS. 28-åringen har i dagarna skrivit på ett nytt kontrakt som gör honom till klubbens spelare i ytterligare två år. – Att Simon stannar gör att vi har säkrat upp en väldigt bra målvaktssituation med två riktigt bra målvakter som tillsammansas konkurrerar varje träning och match, säger sportgruppens Daniel Unoson.


Den Vetlandabördige målvakten kom från allsvenska Craftstaden till Mullsjö inför säsongen 2019/2020 och har det senaste året på riktigt visat upp vad han kan. Han har stått för en extremt bra säsong då han placerar sig först i målvaktsligan i SSL av de målvakter som spelat fler än 10 matcher. En räddningsprocent på 81,56% enligt den officiella statistiken inger såklart respekt.
– Simon har ända sen han kom till oss visat hur ambitiös han är. Han stannar till exempel gärna kvar och kör extrapass efter träningarna för att bli bättre, berättar Daniel Unoson.

Huvudpersonen själv är såklart också nöjd över att stanna i Mullsjö de närmaste åren.
– Det känns kanonbra att få fortsatt förtroende i föreningen. Jag utvecklas hela tiden och vill vara med och bidrag MAIS fortsatta resa som topplag i SSL, berättar han

Om pågående kvartsfinalserien mot IBK Dalen pratar Simon om energi.
– Även om publiken är oerhört saknad så får vi fortsatt enorm energi som alla visar på olika sätt. Nu ska vi verkligen ge tillbaka till dem genom att visa vilken kraft det finns i det här laget och föreningen, avslutar Lööf.

Lööf konkurrerar med Jonathan Larsson som varit i klubben några år längre och tillsammans kommer de alltså nu inte bara sporra varandra under kommande slutspel utan också nästa säsong.
– Det ska bli extremt kul att följa Simons utveckling även de kommande åren. Fortsätter han att nöta och träna hårt så kommer han att bli ännu bättre, avslutar Unoson.

Kontakt:
Daniel Unoson, sportgruppen Mullsjö AIS 070-299 75 94