Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Elf slutar efter säsongen

14 februari 2019 18:56

Andreas Elf har bestämt sig för att sluta som Mullsjös huvudtränare. Beskedet innebär att klubben nu söker en ny ledarlösning, samtidigt som fokus för Elf och laget är på den pågående säsongen. – Jag vill avsluta på bästa sätt och kommer ge allt resten av säsongen, säger Andreas Elf.


Andreas Elf är inte bara Mullsjös huvudtränare. Han har varit med och burit fram Mullsjö till vad det är idag och har länge varit en av föreningens starkaste profiler. Han tog över huvudtränarskapet från Mikael Hill, då han blev förbundskapten för svenska herrlandslaget.

Med Elf vid rodret har Mullsjö fortsatt det långsiktiga arbetet med att bygga ett lag som spelar en modern och publikvänlig innebandy. Ett arbete som givit att Mullsjö gjort sina två resultatmässigt bästa säsonger de senaste två åren. Men nu har Andreas Elf bestämt sig för att kliva av efter säsongen. Mullsjö hade gärna förlängt kontraktet med Elf, men det blev till sist situationen runt innebandyn som gjorde att Andreas fattade beslutet.

– Det är en stor ära att få leda laget i mitt hjärta, min moderklubb. Men det är ett krävande uppdrag och jag vill helst ge mer än 100 procent. Min familjesituation just nu gör att jag inte riktigt klarar det och då har jag bestämt mig för att kliva av för att klubben ska kunna hitta en annan lösning.

Andreas Elf är dock målinriktad och taggad för resterande del av innevarande säsong. – Jag vill såklart avsluta på topp och kommer ge allt resten av säsongen. Jag vill avsluta med föreningens bästa säsong någonsin.

Mullsjös sportchef Jesper Axell hade gärna sett att Elf fortsatt men respekterar hans beslut. – Vi är väldigt nöjda med Elf och det sätt han har fungerat i tränarrollen. Samtidigt känner vi honom väl och vet att han vill göra det han gör helhjärtat. Jag vill rikta ett stort tack till Elf för hans arbete och vi ser fram emot att tacka av honom ordentligt efter säsongen. Men nu gäller fokus på varje match och på att nå de mål och drömmar vi har för innevarande säsong.

Samtidigt är nu arbetet igång för Axell med flera att hitta en ny lösning vad gäller ledarstaben. – Ja, det jobbar vi såklart med parallellt. Vi har en god idé vad som krävs för att bygga vidare i den anda som Hill och Elf jobbat. Jag både hoppas och tror att det ska bli något riktigt bra. Det brukar det bli, avslutar Jesper Axell.