Lördag
01 Okt 1 match
Torsdag
06 Okt 1 match
Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Tisdag
11 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Tisdag
18 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Fredag
28 Okt 1 match
Söndag
13 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Idag 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
04 Feb 1 match

Westergren förnyar kontraktet

24 mars 2022 16:00
HERR

Sportchef Jesper Axell fortsätter att förlänga kontrakt med truppen i Mullsjö AIS. Backen Robin Westergren har i dagarna skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över de två kommande säsongerna.

– Robin är en viktig person för gruppen och har sina 2-3 bästa år framför sig så vi är väldigt glada att dom blir hos oss, kommenterar Axell.


Robin Westergren kom från Warberg IC inför säsongen 20/21 och blev snabbt en viktig pjäs defensivt. Den lugna och stabila backen höll redan första säsongen en hög lägstanivå och började även årets säsong på samma övertygande sätt. Tyvärr har vi sen ett par månader tillbaka inte sett honom i spel vilket beror på en knäskada han ådrog sig under träning.

– Det var en träningssituation där jag landade olycklig på knät med en spelare över mig vilket resulterade i att mitt bakre korsband gick av, berättar Robin själv.

Han har missat nästan halva säsongen och missar således även resten av slutspelet men han hoppas vara tillbaka till nästa säsong.

– Det är såklart svårt att säga när jag helt säkert är tillbaka men om allt går som planerat så kör jag för fullt någon gång under sommaren så jag är helt redo när nästa säsong drar igång, fortsätter han.

Det finns flera anledningar till att han nu valt att bli kvar i skogarna utanför Mullsjö.

– Jag trivs redan grymt bra i föreningen och laget och jag känner att jag har fler säsonger i mig där jag kan vara fullt motiverad och bidra med mycket för att Mullsjö ska nå sina mål. Jag och min sambo trivs också med att bo i Jönköping där vi bland annat båda har jobb vi trivs med. Jag vill också nämna alla supportrar och människor runt omkring laget som en del av mitt beslut. Man känner stolthet och glädje över att få spela för dom här personerna och representera en förening med så många som brinner för deras engagemang, menar backen.

Mullsjö AIS spelar just nu kvartsfinal mot Falun och det är ingen hemlighet att klubbens långsiktiga mål är att vinna SM-guld. En målsättning även Westergren har.

– Det viktigaste målet för mig är samma som lagets och föreningens. Att en dag stå högst upp och ha vunnit guld. Vi känner att vi var nära en final förra säsongen och att vi de kommande åren kommer fortsätta utmana i toppen och gå långt i slutspel. Sen har jag individuella mål för att på så sätt kunna pressa mig själv och prestera på min allra högsta nivå. Däremot är det alltid lagets mål det centrala och det är det som motiverar mig allra mest, avslutar han.