Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Westergren förnyar kontraktet

24 mars 2022 16:00
HERR

Sportchef Jesper Axell fortsätter att förlänga kontrakt med truppen i Mullsjö AIS. Backen Robin Westergren har i dagarna skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över de två kommande säsongerna.

– Robin är en viktig person för gruppen och har sina 2-3 bästa år framför sig så vi är väldigt glada att dom blir hos oss, kommenterar Axell.


Robin Westergren kom från Warberg IC inför säsongen 20/21 och blev snabbt en viktig pjäs defensivt. Den lugna och stabila backen höll redan första säsongen en hög lägstanivå och började även årets säsong på samma övertygande sätt. Tyvärr har vi sen ett par månader tillbaka inte sett honom i spel vilket beror på en knäskada han ådrog sig under träning.

– Det var en träningssituation där jag landade olycklig på knät med en spelare över mig vilket resulterade i att mitt bakre korsband gick av, berättar Robin själv.

Han har missat nästan halva säsongen och missar således även resten av slutspelet men han hoppas vara tillbaka till nästa säsong.

– Det är såklart svårt att säga när jag helt säkert är tillbaka men om allt går som planerat så kör jag för fullt någon gång under sommaren så jag är helt redo när nästa säsong drar igång, fortsätter han.

Det finns flera anledningar till att han nu valt att bli kvar i skogarna utanför Mullsjö.

– Jag trivs redan grymt bra i föreningen och laget och jag känner att jag har fler säsonger i mig där jag kan vara fullt motiverad och bidra med mycket för att Mullsjö ska nå sina mål. Jag och min sambo trivs också med att bo i Jönköping där vi bland annat båda har jobb vi trivs med. Jag vill också nämna alla supportrar och människor runt omkring laget som en del av mitt beslut. Man känner stolthet och glädje över att få spela för dom här personerna och representera en förening med så många som brinner för deras engagemang, menar backen.

Mullsjö AIS spelar just nu kvartsfinal mot Falun och det är ingen hemlighet att klubbens långsiktiga mål är att vinna SM-guld. En målsättning även Westergren har.

– Det viktigaste målet för mig är samma som lagets och föreningens. Att en dag stå högst upp och ha vunnit guld. Vi känner att vi var nära en final förra säsongen och att vi de kommande åren kommer fortsätta utmana i toppen och gå långt i slutspel. Sen har jag individuella mål för att på så sätt kunna pressa mig själv och prestera på min allra högsta nivå. Däremot är det alltid lagets mål det centrala och det är det som motiverar mig allra mest, avslutar han.