Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Kim Ganevik till Visby

31 januari 2023 18:00

Mullsjö AIS spelare Kim Ganevik, som inför säsongen aviserade ett pausande i sin innebandykarriär, har i dagarna kommit fram till att han ska återuppta den. Det blir dock i en annan klubb och serie. Mullsjö AIS och Visby IBK har träffat en överenskommelse som gör att Ganevik kommer förstärka Gotlandsklubben inför deras slutspurt av serien och eventuellt SSL-kval.


Kim är för många personifierad med Mullsjö AIS och han har själv uttryckt sina starka känslor för klubben flera gånger. Han hade fortfarande avtal med oss och vi hade såklart gärna sett han i MAIS-tröjan inför avslutningen av säsongen. Men när han uttryckte sin önskan om att gå till Visby och vi kunde komma överens med dom om en övergång så ville vi inte stå i vägen, kommenterar sportchef Jesper Axell.

Livet är ett pussel och jag vill kombinera mina studier med spel i Visby vilket jag kommer kunna göra. I dagsläget är det heller inte en konkurrent till Mullsjö med tanken på att det är olika serier vilket har gjort beslutet lättare. Men det har varit en höst med mycket tankar och jag har vridit och vänt på saker huruvida jag ska spela innebandy eller inte. Livet pågår hela tiden och där jag är nu är det här en bra väg att gå, kommenterar Ganevik själv.

Mullsjö AIS har sedan tidigare delvis tackat Kim för hans 392 matcher och 385 poäng i den blå tröjan men då vi fortfarande hoppas på fler i framtiden återstår det att se hur och när en av våra största genom tiderna tackas av på riktigt.

Fram tills dess önskar vi Kim lycka till i sin fortsatta innebandykarriär.