Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Se alla SSL-matcher på Sportexpressen

12 september 2022 21:13
HERR

SSL är världens bästa innebandyliga. Du ser alla matcher i grundserien och i slutspelet, både dam och herr. Du ser matcherna genom att köpa månadsabonnemanget Premium Max, som kostar 179 kronor i månaden och då ingår alla matcher och tävlingar som vi sänder. Dessutom ingår allt innehåll i Expressen Premiums standarderbjudande.


Matcherna går nu att se via vårt nya abonnemang Expressen Premium Max. Teckna Premium Max här! Med det paketet kan du se alla matcher i SSL för endast 179 kronor i månaden (tidigare 299) utan bindningstid. Dessutom får du tillgång till all annan livesport (bland annat Ligue 1, Ettan, Elitettan, försäsongshockey och tävlingar i skidskytte och längdskidor) samt all journalistik på Expressen Premium och därmed all innebandyjournalistik från Anders Borgström och hans kollegor. Här hittar du matcherna i SSL den här säsongen!

Nytt för i år är dessutom vår satsning på "Superlördag". En lördag i månaden kommer vi rama in omgången med en stor studiosändning från Expressen, där tre huvudmatcher står i extra fokus, i en sändning som pågår från förmiddag till kväll. Premiären av Superlördag är direkt i första omgången.

Du som prenumererar på Jönköpingsposten/Jnytt kan se ditt lokala lags matcher via din nyhetssajt. För att se alla matcher i SSL är det däremot Expressen och Premium Max som gäller.