Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Hett rivalmöte väntar i Nyhemshallen

19 november 2019 00:01
HERR

Efter en fjärde raka vinst under helgen är det match igen redan på ikväll, tisdag. Det är antagonisten från mörkaste Småland, Växjö Vipers, som kommer på besök till Nyhemshallen. Räkna med heta känslor, som vanligt när lagen möts.


Det blev till slut en betryggande seger mot Helsingborg i helgen efter fyra mål av Jan Zaugg. Det tog dock två perioder innan man trummade igång ordentligt och troligtvis lär ett liknande spel inte riktigt räcka mot Växjö under tisdagskvällen. Ett Växjö som vann senast i helgn mot Sirius efter en tyngre period under veckorna innan landslagsuppehållet. Man har störts av många skador och frånvaro av nyckelspelare vilket gjorde att man ringde in David Gillek som efter en träning fick kliva in i förstafemman hos smålänningarna.

Om det var Gilleks närvaro eller andra saker som gjorde att man vann matchen mot Sirius är såklart oklart men tre poäng tog man och man är säkert sugen på fler poäng när man kommer till skogarna i Västergötland.

Elfs mannar lär emellertid inte vara mindre taggade att fortsätta sin segerrad och räkna därför med en het batalj denna kväll. Biljett köper du på mullsjoais.ebiljett.nu snarast möjligt för att få så bra plats som det bara går.

Tabellplacering MAIS: 5
Tabellplacering Växjö: 8
Bästa poängplockare MAIS: Jan Zaugg, 24 poäng
Bästa poängplockare Växjö: Manuel Engel, 14 poäng

Vi ses på matchen!