Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Hett rivalmöte väntar i Nyhemshallen

19 november 2019 00:01
HERR

Efter en fjärde raka vinst under helgen är det match igen redan på ikväll, tisdag. Det är antagonisten från mörkaste Småland, Växjö Vipers, som kommer på besök till Nyhemshallen. Räkna med heta känslor, som vanligt när lagen möts.


Det blev till slut en betryggande seger mot Helsingborg i helgen efter fyra mål av Jan Zaugg. Det tog dock två perioder innan man trummade igång ordentligt och troligtvis lär ett liknande spel inte riktigt räcka mot Växjö under tisdagskvällen. Ett Växjö som vann senast i helgn mot Sirius efter en tyngre period under veckorna innan landslagsuppehållet. Man har störts av många skador och frånvaro av nyckelspelare vilket gjorde att man ringde in David Gillek som efter en träning fick kliva in i förstafemman hos smålänningarna.

Om det var Gilleks närvaro eller andra saker som gjorde att man vann matchen mot Sirius är såklart oklart men tre poäng tog man och man är säkert sugen på fler poäng när man kommer till skogarna i Västergötland.

Elfs mannar lär emellertid inte vara mindre taggade att fortsätta sin segerrad och räkna därför med en het batalj denna kväll. Biljett köper du på mullsjoais.ebiljett.nu snarast möjligt för att få så bra plats som det bara går.

Tabellplacering MAIS: 5
Tabellplacering Växjö: 8
Bästa poängplockare MAIS: Jan Zaugg, 24 poäng
Bästa poängplockare Växjö: Manuel Engel, 14 poäng

Vi ses på matchen!