Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Elefanten i rummet

4 december 2019 09:11
HERR

Det känns nästan omöjligt att skriva någonting inför onsdagens match mot Linköping utan att nämna den där elefanten i rummet som kommer stå i motståndarnas bås va? Men jag gillar omöjliga saker och gör därför ett försök. Idag, onsdag, är det äntligen hemmamatch igen. Universitetstadslaget Linköping står på andra sidan. "Vi vill komma ut aggressivt och bra inför hemmafansen, kommenterar Andreas Hedlund som gör sin första hemmamatch som huvudansvarig för laget."


Astbrants mannar har startat säsongen lite halvknackigt och har på de inledande 14 omgångarna 17 poäng vilket, för närvarande, placerar dom på en tionde plats i en haltande tabell. Inför helgens match mot Storvreta hann flyttfågeln Max Wahlgren lämna för Helsingborg och i båset som assisterande tränare kom… eh… en elefant. Det fick hur som helst effekt direkt och man slog tillbaka inga mindre än svenska mästarna Storvreta efter straffar.

Linköping som av historien är ett fysiskt starkt lag lär inte vara sugna på att förlora i Nyhemshallen och med segern i söndags i ryggen lär man komma ut raka i ryggen mot ett formstarkt Mullsjö.

MAIS som bekant hade senast ånyo ny tränare i båset. Laget malde på och vann borta mot Dalen efter att ha hämtat upp underläge inte mindre än 6 gånger. Sedan avgjorde trollkarlen Jan Zaugg i sudden och två sköna poäng togs med i väskorna till Västergötland igen.

"För att slå Linköping behöver vi vinna duellerna framför mål och komma till mycket avslut", avslutar Hedlund.

Matchen börjar 19.15 och jag garanterar er att läktaren är en mycket roligare plats att vara på än hemma framför tv-soffan. Mullsjoais.ebiljetter.nu är stället att handla biljetter på.