Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Ingesson åter blå

17 april 2020 09:00
HERR

Inför säsongen 19/20 lämnade Joel Ingesson Mullsjö AIS för norska ligan efter att ha plågats av utdragna sjukdomar och skador. Efter ett äventyr västerut återvänder han nu till västgötaklubben igen.
– Jag har saknat Mullsjö sen jag flyttade därifrån. Det är en helt fantastiskt klubb med människor som lägger ner sin själ vi klubben, kommenterar han själv.


24-åriga Ingesson anslöt till Mullsjö AIS från Allsvenskan och Östra inför säsongen 2016/17 efter att ha blivit känd för att vara en slitvarg som gav allt för laget. Första säsongen i Mullsjö blev också lyckad med godkända 16 poäng och ett uppofrande spel. Sen satte sjukdomar i form av en hjärnhinneinflammatio och skador stopp för fortsatt succé. Bland annat en uppmärksammad olycka när laget spelade hockey och Ingesson fick en skridskoskena över halsen.

– Efter alla skador så blev det till slut mindre roligt med innebandy. Jag kände därför att jag behövde hitta tillbaka till det roliga i sporten och det blev därför en flytt till Norge och Greåker där jag kände några sen tidigare, fortsätter Ingesson.

Han menar vidare att spelet i Norge är annorlunda mot i Sverige men att året där ändå gett han en hel del. Han stod för 25 poäng under året fördelat på 15 mål och 10 assist.

– Sportsligt så gick det helt ok och jag trivdes också väldigt bra. Jag har fått med mig mycket kunskap och erfarenhet som jag hoppas jag har nytta av i Mullsjö, kommenterar han.

Sportgruppens Daniel Unoson som är den som skött överången är glad över att Ingesson kommit tillbaka.

– Han har haft en intressant utveckling i Norge och det ska bli spännande att följa honom framåt, kommenterar Unoson.

Överenskommelsen mellan spelaren och klubben är över två säsonger.