Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö och Oxdog skall fortsätta växa

7 juli 2020 09:00
FÖRENING

Mullsjö AIS har förlängt avtalet med företaget Evosport AB och svenska innebandymärket Oxdog som fortsatt blir leverantör av innebandyprodukter till hela föreningen. – Vi har arbetat två år med Oxdog och det är ett varumärke som står för högsta kvalité och nytänkande vilket harmoniserar helt med vår förening, säger Mullsjö AIS ordförande Pernilla Bernhardsson.


Avtalet som är tecknat på fyra år är Mullsjö AIS bästa någonsin i detta slag vilket skapar stabilitet och framtidstro.
– Varumärket Mullsjö AIS har de senaste åren växt sig starkare i takt med framgångarna. Nu försätter vi den resan tillsammans med Oxdog som är offensiva och vill framåt. Vi ska fortsätta ta marknadsandelar och visa att vi står starka, säger Bernhardsson.

Oxdog är självklart mycket nöjda att få fortsatt förtroende att leverera innebandyprodukter till MAIS.
– Vi är otroligt glada och stolta att vi fått förtroendet att få fortsätta samarbetet med Mullsjö i fyra nya år, säger Mattias Eklund, försäljningschef & delägare Evosport AB och fortsätter.

– Mullsjö var första klubben i Svenska Superligan som Oxdog hade och ligger därför oss väldigt varmt om hjärtat. Vi har haft ett fantastiskt samarbete sedan dag ett med allt från spelare, ledare och styrelse. Mullsjö är en otroligt proffsig förening samtidigt som dom är väldigt familjära. Laget ser otroligt intressant ut inför kommande säsong och vi får hoppas att den fantastiska publiken får fylla Nyhemshallen i vinter och kanske även Globen framöver.