Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Måndag
10 Aug 1 match
Fredag
14 Aug 1 match
Söndag
23 Aug 1 match
Fredag
28 Aug 1 match
Söndag
13 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match

Mullsjö och Oxdog skall fortsätta växa

7 juli 2020 09:00
FÖRENING

Mullsjö AIS har förlängt avtalet med företaget Evosport AB och svenska innebandymärket Oxdog som fortsatt blir leverantör av innebandyprodukter till hela föreningen. – Vi har arbetat två år med Oxdog och det är ett varumärke som står för högsta kvalité och nytänkande vilket harmoniserar helt med vår förening, säger Mullsjö AIS ordförande Pernilla Bernhardsson.


Avtalet som är tecknat på fyra år är Mullsjö AIS bästa någonsin i detta slag vilket skapar stabilitet och framtidstro.
– Varumärket Mullsjö AIS har de senaste åren växt sig starkare i takt med framgångarna. Nu försätter vi den resan tillsammans med Oxdog som är offensiva och vill framåt. Vi ska fortsätta ta marknadsandelar och visa att vi står starka, säger Bernhardsson.

Oxdog är självklart mycket nöjda att få fortsatt förtroende att leverera innebandyprodukter till MAIS.
– Vi är otroligt glada och stolta att vi fått förtroendet att få fortsätta samarbetet med Mullsjö i fyra nya år, säger Mattias Eklund, försäljningschef & delägare Evosport AB och fortsätter.

– Mullsjö var första klubben i Svenska Superligan som Oxdog hade och ligger därför oss väldigt varmt om hjärtat. Vi har haft ett fantastiskt samarbete sedan dag ett med allt från spelare, ledare och styrelse. Mullsjö är en otroligt proffsig förening samtidigt som dom är väldigt familjära. Laget ser otroligt intressant ut inför kommande säsong och vi får hoppas att den fantastiska publiken får fylla Nyhemshallen i vinter och kanske även Globen framöver.