Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Mullsjö AIS gör förändringar i ledarstaben

1 november 2019 15:00
HERR

Det blir förändringar i Mullsjö AIS ledarstab kring herrlaget i Svenska Superligan. Föreningen och huvudtränare Ulf Hallstensson är överens om att gå skilda vägar. Som följd av detta lämnar även de assisterande tränarna David Gillek och Lisa Eskils sina uppdrag. – Ulf har en privat situation som just nu är ohållbar att kombinera med ett huvudtränarskap i MAIS, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Ulf Hallstensson kom till Mullsjö AIS inför den här säsongen och lämnar nu sitt uppdrag efter bara nio omgångar av serien.
– Jättetråkigt förstås, men jag måste sätta min privata situation främst, vilket jag just nu inte kan göra utifrån det geografiska läget, säger Ulf Hallstensson.

Utöver familjesituationen har samarbetet mellan ledarstaben och sportgruppen inte fungerat helt tillfredsställande, där båda parter är överens om att kommunikationen varit bristande.
– Vi är eniga om att vi inte hittat rätt och att det har varit bristfälligt från båda håll. Samtidigt vill vi poängtera att Ulf hanterat match- och träningssituationer på ett professionellt sätt, trots den privata situationen, säger Daniel Unoson i sportgruppen.

När det stod klart att Ulf skulle lämna uppdraget påbörjades en dialog med Gillek om att ta över rollen.
– Jag har tackat nej till huvudtränarrollen. Egentligen vill jag inte kliva av men känner mig tvingad. Inget önskat läge för någon men det är detta som gäller just nu, säger David.

När Ulf och David inte är blir kvar i föreningen har Lisa Eskils också valt att lämna. Laget står nu utan ledarstab och det är match redan på söndag i Varberg.
– Detta är såklart ingen optimal situation men vi är övertygade om att vi kommer hitta en bra väg framåt, som vanligt när det gäller Mullsjö AIS, avslutar Unoson.

Kontakt:
Daniel Unoson, sportgruppen Mullsjö AIS
070-299 75 94
Jesper Axell, sportchef Mullsjö AIS
070-669 82 03