Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö obesegrade på hemmaplan - går för tredje raka

8 november 2019 10:35
DAM

Mullsjö hade två raka vinster inför uppehållet. Nu är laget redo för tredje raka när Lidköping gästar Nyhemshallen på söndag. Ett Lidköping som har inlett säsongen knackigt med endast 2 poäng på de inledande fem matcherna.


Mullsjö har haft två veckors matchuppehåll och kunnat träna hårt inför återstoden av säsongen. Detaljer i spelet är något som legat i fokus under träningarna och det är en nöjd tränare som ser fram emot att matcherna drar igång igen.

-Focus dessa veckor har legat på att skapa bättre rörelse i anfallszon och gå på mer raka avslut, säger Anette Westman.

Mullsjö ännu obesegrade på hemmaplan

Mullsjö har två raka segrar i bagaget och är ännu obesegrade på hemmaplan, det efter att ha vunnit hemmapremiären mot Fagerhult och därefter mötet med Alingsås. På söndag är det dags för en ny match då IBK Lidköping gästar Nyhemshallen. Ett Lidköping som inlett säsongen blekt och som bara spelat in 2 poäng på de inledande fem matcherna. Det kommer dock inte bli en enkel nöt att knäcka men hemmalaget är väl förberedda för att ta hem tredje raka.

-Vi kommer försöka hålla högre tempo i våra anfall. Vi är definitivt inställda på att ta hem trepoängaren på söndag, avslutar Westman.

Nu är det alltså dags att kliva in i matchkostymen igen.

Matchen startar 14.00