Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Mullsjö obesegrade på hemmaplan - går för tredje raka

8 november 2019 10:35
DAM

Mullsjö hade två raka vinster inför uppehållet. Nu är laget redo för tredje raka när Lidköping gästar Nyhemshallen på söndag. Ett Lidköping som har inlett säsongen knackigt med endast 2 poäng på de inledande fem matcherna.


Mullsjö har haft två veckors matchuppehåll och kunnat träna hårt inför återstoden av säsongen. Detaljer i spelet är något som legat i fokus under träningarna och det är en nöjd tränare som ser fram emot att matcherna drar igång igen.

-Focus dessa veckor har legat på att skapa bättre rörelse i anfallszon och gå på mer raka avslut, säger Anette Westman.

Mullsjö ännu obesegrade på hemmaplan

Mullsjö har två raka segrar i bagaget och är ännu obesegrade på hemmaplan, det efter att ha vunnit hemmapremiären mot Fagerhult och därefter mötet med Alingsås. På söndag är det dags för en ny match då IBK Lidköping gästar Nyhemshallen. Ett Lidköping som inlett säsongen blekt och som bara spelat in 2 poäng på de inledande fem matcherna. Det kommer dock inte bli en enkel nöt att knäcka men hemmalaget är väl förberedda för att ta hem tredje raka.

-Vi kommer försöka hålla högre tempo i våra anfall. Vi är definitivt inställda på att ta hem trepoängaren på söndag, avslutar Westman.

Nu är det alltså dags att kliva in i matchkostymen igen.

Matchen startar 14.00