Lördag
21 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Mullsjö AIS värvar målvakt

24 maj 2019 09:00

Efter att norska landslagsmålvakten Markus Jelsnes vänt hemåt till Norge så har Mullsjö AIS förlängt med Jonathan Larsson. Nu är också ytterligare en målvakt klar för västgötaklubben. Det rör sig om allsvenska Craftstadens 27-åriga Simon Lööf. – En storväxt målvakt som vi tror mycket på, säger sportgruppens Daniel Unoson.


Lööf kom till allsvenskan och Oskarshamnslaget för två år sedan. Då hade han huserat i division två med Vetlanda. Så det är en med innebandymått mätt ganska sen debut i de högre divisionerna smålänningen gör.

– Han är fortfarande ung och har många år kvar om han vill men samtidigt har han skaffat sig bra med erfarenhet bakom tröjan och passar bra in i vår åldersstruktur, fortsätter Unoson.

Huvudpersonen själv ser såklart mycket framemot att få testa spel i Svenska Superligan.

– Det känns stort och inspirerande att få komma till en klubb som Mullsjö och nu är jag bara sugen på att sätta igång. Lööf är en lång och placeringssäker målvakt som är följsam och trivs i lägen när det är en mot en.

Att han inte spelat i Superligan innan är han inte orolig för.

– Jag tror att steget till SSL kommer vara ganska stort nu i början men det går förhoppningsvis jobba sig in i det för att vara helt redo till hösten när seriematcherna börjar. Allt lär såklart skruvas upp ett snäpp, såväl intensitet på träningar som matchtempo och inramning, avslutar Lööf.