Lördag
28 Nov 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 2 matcher
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
10 Jan 2 matcher
Onsdag
13 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Fredag
22 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

Kom närmare: Anton Hedin

9 januari 2021 13:51
HERR

Vi har tagit kontakt med ännu ett av säsongens nyförvärv, den här gången är det dags för den lugne och bolltrygge backen Anton Hedin. Anton kom senast från Jönköpings IK där han spelade fyra säsonger. Anton har tidigare spelat i Mullsjö och är nu tillbaka i den blå tröjan. Varför lämnade han egentligen JIK och hur kom det sig att valet föll på just Mullsjö?


Din senaste klubbadress var ju Jönköpings IK men hur kom det sig att just Mullsjö blev din nya klubb? Jag har spelat i Mullsjö tidigare och har därför en anknytning till klubben sen innan. Många som spelat i JIK tidigare har gått till Mullsjö någon säsong innan mig och jag kände därför att det var ett naturligt val. En till anledning till att det blev Mullsjö är för att det är en klubb där det känns som att jag har en större chans att vinna SM-guldet än vad jag hade i Jönköping.

Var är du uppvuxen och vilken moderklubb har du? Jag kommer från en liten ort som ligger utanför Jönköping som heter Norrahammar, min moderklubb är Månsarps IBK där jag spelade tills jag var 15-16.

Har du någon hobby du gör på fritiden när du inte håller på med innebandy? Under vintern och hösten tar innebandyn väldigt mycket tid men när det inte är säsong eller jag har tid över spelar jag gärna padel eller golf med mina kompisar.

Vad jobbar du med just nu? Jag jobbar på ett logistik- och lagerföretag som heter Aditro logistics. Jag har jobbat där sen jag slutade skolan och det fungerar väldigt bra att kombinera med innebandyn.

Höll du på med några andra sporter när du var yngre? Vilka sporter var det i sådana fall? Jag höll på med en del olika sporter när jag var yngre men spelade fotboll och tennis mest om man bortser från innebandyn.