Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match

Kom närmare: Anton Hedin

9 januari 2021 13:51
HERR

Vi har tagit kontakt med ännu ett av säsongens nyförvärv, den här gången är det dags för den lugne och bolltrygge backen Anton Hedin. Anton kom senast från Jönköpings IK där han spelade fyra säsonger. Anton har tidigare spelat i Mullsjö och är nu tillbaka i den blå tröjan. Varför lämnade han egentligen JIK och hur kom det sig att valet föll på just Mullsjö?


Din senaste klubbadress var ju Jönköpings IK men hur kom det sig att just Mullsjö blev din nya klubb? Jag har spelat i Mullsjö tidigare och har därför en anknytning till klubben sen innan. Många som spelat i JIK tidigare har gått till Mullsjö någon säsong innan mig och jag kände därför att det var ett naturligt val. En till anledning till att det blev Mullsjö är för att det är en klubb där det känns som att jag har en större chans att vinna SM-guldet än vad jag hade i Jönköping.

Var är du uppvuxen och vilken moderklubb har du? Jag kommer från en liten ort som ligger utanför Jönköping som heter Norrahammar, min moderklubb är Månsarps IBK där jag spelade tills jag var 15-16.

Har du någon hobby du gör på fritiden när du inte håller på med innebandy? Under vintern och hösten tar innebandyn väldigt mycket tid men när det inte är säsong eller jag har tid över spelar jag gärna padel eller golf med mina kompisar.

Vad jobbar du med just nu? Jag jobbar på ett logistik- och lagerföretag som heter Aditro logistics. Jag har jobbat där sen jag slutade skolan och det fungerar väldigt bra att kombinera med innebandyn.

Höll du på med några andra sporter när du var yngre? Vilka sporter var det i sådana fall? Jag höll på med en del olika sporter när jag var yngre men spelade fotboll och tennis mest om man bortser från innebandyn.