Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Larsson förlänger med Mullsjö AIS

17 januari 2022 14:42
KONTRAKTSFÖRLÄNGNING

När Jonathan Larsson kom till Mullsjö AIS för sju år sedan var han en oprövad och ung målvakt. Nu har han växt ut till en toppmålvakt i ligan och har gjort många stora matcher och håller en hög lägstanivå. Nu har Boråsaren förlängt kontraktet med Mullsjö i ytterligare tre år.

– Väldigt glädjande nyheter för klubben. Jonathan har tagit steg framåt varje år och jag vill påstå att han är en av ligans bästa målvakter nu och han kan definitivt nå landslaget i framtiden, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Larsson har levererat bra räddningsprocent de senaste åren och har just nu upp emot 80% i räddningar vilket statistiskt också placerar honom bland de bästa i landet av de målvakter som spelar regelbundet.
– Jag har utvecklat mitt närspel och spelet runt målet det senaste. Sen kan man aldrig bli fullärd som målvakt utan man lär sig något varje träning och match som man tar med sig, kommenterar Larsson själv sin utveckling.

Att han stannar i Mullsjö AIS var, när han bestämt sig för att fortsätta satsa, ett ganska lätt beslut.
– Jag trivs väldigt bra här först och främst. Jag känner att jag har några år till i mig och mitt mål är såklart att vinna guld med Mullsjö AIS. Rent individuellt vill jag utvecklas ytterligare för att se hur långt jag kan komma, berättar han.

Sportchef Jesper Axell är nöjd med målvaktsbesättningen i klubben.
– Vi har två riktigt bra målvakter i Lööf och Larsson och det är en förutsättning för att bli framgångsrika, avslutar han.