Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
04 Feb 1 match
Söndag
05 Feb 1 match
Fredag
10 Feb 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Fredag
24 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher

Larsson förlänger med Mullsjö AIS

17 januari 2022 14:42
KONTRAKTSFÖRLÄNGNING

När Jonathan Larsson kom till Mullsjö AIS för sju år sedan var han en oprövad och ung målvakt. Nu har han växt ut till en toppmålvakt i ligan och har gjort många stora matcher och håller en hög lägstanivå. Nu har Boråsaren förlängt kontraktet med Mullsjö i ytterligare tre år.

– Väldigt glädjande nyheter för klubben. Jonathan har tagit steg framåt varje år och jag vill påstå att han är en av ligans bästa målvakter nu och han kan definitivt nå landslaget i framtiden, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Larsson har levererat bra räddningsprocent de senaste åren och har just nu upp emot 80% i räddningar vilket statistiskt också placerar honom bland de bästa i landet av de målvakter som spelar regelbundet.
– Jag har utvecklat mitt närspel och spelet runt målet det senaste. Sen kan man aldrig bli fullärd som målvakt utan man lär sig något varje träning och match som man tar med sig, kommenterar Larsson själv sin utveckling.

Att han stannar i Mullsjö AIS var, när han bestämt sig för att fortsätta satsa, ett ganska lätt beslut.
– Jag trivs väldigt bra här först och främst. Jag känner att jag har några år till i mig och mitt mål är såklart att vinna guld med Mullsjö AIS. Rent individuellt vill jag utvecklas ytterligare för att se hur långt jag kan komma, berättar han.

Sportchef Jesper Axell är nöjd med målvaktsbesättningen i klubben.
– Vi har två riktigt bra målvakter i Lööf och Larsson och det är en förutsättning för att bli framgångsrika, avslutar han.