Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match

Mullsjö tar in Möller från Lillån

13 maj 2022 09:00
NYFÖRVÄRV

Mullsjö AIS fortsätter att värva spelare. Den här gången är det den mycket lovande Simon Möller som hämtas in från Örebrolaget Lillån i Allsvenskan.

– Simon är en ung och snabb spelare med bra fysik. Men framförallt är han ordentligt målinriktad och ambitiös. Ett riktigt fynd, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Möller gjorde under grundserien 11 mål och 5 assist på 20 matcher medan han i kvalet till SSL spelade en viktig roll i Lillåns framgång. Där gjorde backen fyra mål när man föll på målsnöret mot AIK.
– När jag steppar in på planen så är det 100% som gäller. Jag älskar att jobba hårt för laget och bida med min fysik och mitt skott som är mina främsta styrkor. Jag hoppas kunna bidra med mycket fart och energi på planen, analyserar Möller själv.

Möller är för den unga publiken faktiskt också känd för via sociala medier och då främst på TikTok. Det är emellertid på plan som västgötarna räknar med att Örebroaren gör intryck.
– Möller har alla förutsättningar att ganska snabbt gå in och göra avtryck, men kontraktet är skrivet på tre år så han har absolut ingen press på att göra det då man såklart aldrig vet hur acklimatiseringen blir, berättar sportchef Jesper Axell.

Spelaren själv har höga mål med sin innebandy och säger såhär på frågan om varför valet föll på Mullsjö AIS
– Jag har alltid haft ett mål att spela i SSL. Därför är det en dröm och ära att nu få tillhöra MAIS. Det känns som ett rätt steg i min utveckling att få träna och spela i en sån professionell miljö som Mullsjö erbjuder. Att man också har sin underbara publik gör mig ännu mer taggad att få dra på mig MAIS-tröjan, avslutar han.