Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

"Inga lag är omöjliga att slå"

17 oktober 2019 12:47
DAM

Hon är inte nöjd med säsongsinledningen för egen del men i derbyt hemma mot Fagerhult lossnade det rejält för Annie Friberg. Hon blev inte bara 2-målsskytt utan satte också det matchvinnande målet med 1 sekund kvar. Nu blickar hon framåt mot lördagens match hemma mot IBK Alingsås.

-Håller vi uppe samma energi som förra matchen så har vi definitivt en chans mot Alingsås.


Segerns sötma har knappt lämnat Nyhemshallen när Annie Friberg och Mullsjö riktar blickarna mot kommande match, hemma i Nyhemshallen på lördag. Friberg är inte helt nöjd med säsongsinledning för egen del. De två inledande uddamålsförlusterna svider men i hemmaderbyt lossnade det rejält för backen. Hon gjorde inte bara sitt första mål i Mullsjötröjan när hon kvitterade till 3-3 i andra perioden, utan satte också det matchvinnande målet med 1 sekund kvar.
-För min egen del gick det lite sisådär de första två matcherna så det va skönt att få göra en bra match i fredags.

"Inga lag är omöjliga att slå"

Mullsjö har ett ungt lag på pappret men spelar moget och klokt. Det har inte minst visat sig mot de tippade topplagen Fagerhult Habo och Fristad.
-Jag tycker vi blir mer och mer samspelta ju längre tiden går. I derbyt fick vi äntligen vinsten med oss och jag tror att den matchen fick oss att inse att inga lag är omöjliga att slå.

På lördag väntar tabellnian IBK Alingsås hemma i Nyhemshallen och det är en segerviss Friberg som vill se segertåget rulla vidare.

-Håller vi samma energi som förra matchen så har vi definitivt en chans mot Alingsås.

Matchen startar 15.00