Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

"Inga lag är omöjliga att slå"

17 oktober 2019 12:47
DAM

Hon är inte nöjd med säsongsinledningen för egen del men i derbyt hemma mot Fagerhult lossnade det rejält för Annie Friberg. Hon blev inte bara 2-målsskytt utan satte också det matchvinnande målet med 1 sekund kvar. Nu blickar hon framåt mot lördagens match hemma mot IBK Alingsås.

-Håller vi uppe samma energi som förra matchen så har vi definitivt en chans mot Alingsås.


Segerns sötma har knappt lämnat Nyhemshallen när Annie Friberg och Mullsjö riktar blickarna mot kommande match, hemma i Nyhemshallen på lördag. Friberg är inte helt nöjd med säsongsinledning för egen del. De två inledande uddamålsförlusterna svider men i hemmaderbyt lossnade det rejält för backen. Hon gjorde inte bara sitt första mål i Mullsjötröjan när hon kvitterade till 3-3 i andra perioden, utan satte också det matchvinnande målet med 1 sekund kvar.
-För min egen del gick det lite sisådär de första två matcherna så det va skönt att få göra en bra match i fredags.

"Inga lag är omöjliga att slå"

Mullsjö har ett ungt lag på pappret men spelar moget och klokt. Det har inte minst visat sig mot de tippade topplagen Fagerhult Habo och Fristad.
-Jag tycker vi blir mer och mer samspelta ju längre tiden går. I derbyt fick vi äntligen vinsten med oss och jag tror att den matchen fick oss att inse att inga lag är omöjliga att slå.

På lördag väntar tabellnian IBK Alingsås hemma i Nyhemshallen och det är en segerviss Friberg som vill se segertåget rulla vidare.

-Håller vi samma energi som förra matchen så har vi definitivt en chans mot Alingsås.

Matchen startar 15.00