Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Måndag
10 Aug 1 match
Fredag
14 Aug 1 match
Söndag
23 Aug 1 match
Fredag
28 Aug 1 match
Söndag
13 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Fredag
02 Okt 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Fredag
23 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Torsdag
29 Okt 1 match
Fredag
30 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Fredag
06 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Fredag
13 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Fredag
20 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match

"Bättre harmoni i gruppen nu"

11 december 2019 06:39
HERR

Efter en komfortabel och skön vinst i derbyt senast reser herrarna idag norrut. Närmare bestämt till Uppsala för att ta sig an svenska mästarna Storvreta på deras hemmaplan. Knappast en enkel match, men kan Mullsjö vinna?

-Självklart går det att slå dom. Det är ett bra lag, inget snack om saken men sist vi var där åkte vi upp med 10 gubbar. Nu är det full trupp så det ska bli kul att mäta sig med Storvreta, kommenterar Johan Nygård resan för Mullsjoais.se.


"Nygge är Maisare" var en av ramsorna som ekade i Idrottshuset efter derbyvinsten i söndags. Eftersom Mullsjö fortfarande är obesegrade mot JIK där så är det många som envist kallar den för MAIS andra hemmaplan.

"En stor eloge till alla supporters som skapade en magisk atmosfär både under och efter matchen. Hoppas det blir ännu bättre den 10 januari i Nyhem", fortsätter Nygård.

Beträffande spelet i söndags menar Nygård att han tycker att man blev för bekväma i det första derbyt och att man kom ut betydligt bättre den här gången.

"Vi kontrollerade andra och tredje perioden och till slut vinner vi ändå komfortabelt tycker jag. Försvarsspelet med "Jonte" i mål i spetsen och vårt powerplay sticker också ut", analyserar han.

Mullsjö AIS har bra form med åtta segrar de senaste nio omgångarna. Efter en något trög inledning på säsongen har denna utdelning gjort att man klättrat till en femteplats och har häng på den fjärde även om Falun, Storvreta och Pixbo kanske skapat sig lite avstånd ovanför det.

Storvreta å sin sida var spellediga i helgen men förlorade dessförinnan de två senaste matcherna mot Dalen och Linköping. De lär därför vara rejält revanschsugna när västgötarna kommer på besök.

Nygård menar annars att det inte är så stor skillnad med Hedlund/Burman vid rodret kontra Elf/Utterberg.

"Jag tycker kanske däremot att det är lite bättre harmoni i gruppen nu och att alla krigar för varandra på ett sätt som kanske inte var i början på serien, personligen är det också kul att vara tillbaka som forward igen vilket jag får tacka Elf, Utterberg och Hedlund för", avslutar han.

Matchen ikväll börjar 19.00 och ses på sslplay.se.