Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
16 Aug 1 match
Söndag
18 Aug 1 match
Onsdag
21 Aug 1 match
Fredag
30 Aug 1 match
Onsdag
11 Sep 1 match
Lördag
14 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Torsdag
03 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Onsdag
09 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match

Supertalangen klar för Mullsjö

27 april 2019 08:00
NYFÖRVÄRV

Gustav Johansson fick sitt stora genombrott i SSL i år. Nu lämnar han JIK för Mullsjö. – Vi ska vinna guld, det finns inget annat, säger nyförvärvet.


19-åringen gjorde 38 poäng på 31 matcher och var ett av Jönköpings stora utropstecken. Mullsjö har haft ögonen på supertalangen och kan nu presentera Gustav Johansson som nyförvärv inför nästa säsong.

– Han är en stor talang som tagit klivet under denna säsong. En irrationell spelare med fina handleder som skapar mycket på en egen hand, säger Daniel Unoson i Mullsjös sportgrupp.

Gustav Johansson själv säger att han trivs i Jönköping och vill bo kvar samtidigt som han vill spela slutspel och slåss om guldet. Därför föll valet på Mullsjö.

– Vi ska vinna guld, det finns inget annat.

En viktig faktor i valet av SSL-klubb var organisationen och publiken i Mullsjö.

– Varje gång jag varit ute i Nyhem har det varit proffsigt och det är en helt fantastisk publik. Det är få förunnat att spela inför en sån publik och det ser jag fram emot. Det har varit ett av huvudskälen till att det blev Mullsjö.

Gustav Johansson kommer från Västervik och gick till JIK i samband med att han började på Sandagymnasiets innebandyprofil för fyra år sedan.

– Jag har utvecklats mycket och ser fram emot att bidra i Mullsjös spel, säger Johansson som gillar att driva på och vara kreativ i anfallsspelet.

– Jag vill sätta mina lagkamrater i bra lägen och har en bra spelförståelse. Gillar att spela i högt tempo, har hyfsad teknik och helt okej avslut, säger Gustav Johansson när han ska beskriva sig själv som innebandyspelare

Är du Mullsjös nye Isaac Rosén?

– Haha, ja det hade varit något.

Gustav Johansson ser nu fram emot att bli en del av Mullsjös lagbygge för framtiden. Och det är ömsesidigt.

– Vi ser Gustav som en del av vår framtida stomme av yngre spelare tillsammans med exempelvis Domberg, Knuthas, Olsson och Malmgren, säger Daniel Unoson.