Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Legendar in i ledarbåset

25 januari 2020 09:45

Jag funderade en del på rubriken. Den jag valde blev onekligen lite mycket kvällspress, det ska jag erkänna. Samtidigt kan man inte kalla tillskottet i herrarnas ledarstab för något annat än en klubblegendar. Den tidigare lagkaptenen och trotjänaren Adam Fransson går från och med dagens match mot Sirius in och hjälper Andreas Hedlund och Tomas Burman under resterande del av säsongen.

– Jag har varit med som läktarcoach kring de flesta av deras matcher i år så skillnaden blir egentligen att jag tar steget ner till båset nu och finns med mer kring träningarna. Vilket ska bli väldigt kul, säger Fransson till Mullsjoais.se


Man behöver inte ens vara minnesgod för att komma ihåg den frejdige backen med stort hjärta för klubben. Så längesen var det inte han slutade och har man följt laget på plats har man också sett honom nära laget och arenan kring såväl matcher som vissa träningar. Ursprungligen är Adam uppvuxen i Hovslätt i Jönköping men under gymnasietiden gjorde han bytet från plantskolan Hovslätt IK till Mullsjö AIS under tiden klättringen från division ett började. Han kom då som en poånggörande forward med exceptionell bolltalang och var sedan med under tio år och förde klubben till att bli ett av Sveriges bästa lag. De senaste åren med lagkaptensbindeln på armen och som back.

Nu tar han alltså steget ännu en gång från Hovslätts IK, där han återigen är verksam, till Mullsjö AIS. Men den här gången som tränare. Han ska hjälpa Andreas Hedlund och Tomas Burman att få laget prestera så bra som möjligt under återstående del av säsongen.

– Spelarna har fått ett stort ansvar i år och kan redan de största bitarna. Jag hoppas kunna bidra med lite detaljer kring främst försvarsspelet men framförallt att vi kan fortsätta på den inslagna vägen, svarar han på frågan om vad han hoppas kunna bidra med.

Sportchef Jesper Axell:

– Ambitionen har hela tiden varit att ha tre ledare i båset, men ibland får saker och ting ta den tiden det tar. Det viktiga är att det blir bra i slutändan. Och det får man minst sagt säga att det är nu.

– Det ska bli sjukt kul att stå vid rinkside igen och känna den pulsen. Den är speciell. Det ser jag verkligen fram emot, avslutar Fransson.

Matchen mot Sirius spelas idag, lördag, klockan 16.00 i Nyhemshallen och biljetter köper du på mullsjoais.ebiljett.nu