Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

"Vi måste vara skärpta och effektiva"

3 oktober 2019 08:22
HERR

Efter vinsten i premiären på hemmaplan blev det förlust mot Falun på bortaplan. Nästa elddop sker direkt när IFU Arena intas för Storvreta borta på torsdagskvällen.
– Det kommer såklart inte bli en lätt match men vi är väl förberedda och beredda att ge vad som än behövs, kommenterar MAIS nya stjärnskott Jan Zaugg till Mullsjoais.se


Det blev en enkel seger i premiären för en vecka sedan trots ett decimerat manskap i Mullsjö. Sirius besegrades med 11-3 och hemmapubliken fick snabbt en ny kelgris i form av Jan Zaugg som gjorde fyra mål.
– Vi hade en riktigt bra match mot Sirius. Dom var såklart långtifrån sitt bästa jag men det var också en bra prestation av oss, kommenterar han den matchen.

Sedan begav sig laget till Dalarna redan några dagar senare där Falun ryckte ifrån till en 6-1 ledning. Den matchen kommenterar Zaugg såhär:
– Vi var inte bra den första halvan av matchen. Men vi vände på det på bara några minuter, vilket visar vad vi är kapabla att göra i SSL. Man måste också tänka på att vi har en riktigt tight trupp för tillfället med många skador. Så mot Falun behövde vi spela på två femmor i 50 minuter. Det är väldigt intensivt och bränner mycket energi, analyserar han.

Det blev till slut förlust med 8-5. Man hinner dock inte slicka såren särskilt länge i världens bästa innebandyliga utan chans till revansch finns för Mullsjö redan på torsdagen då man som sagt beger sig till Uppsala för möte med regerande mästarna Storvreta IBK.
– Det kommer bli tufft mot Storvreta med ungefär liknande scenario som mot Falun skulle jag tro. Vi måste vara skärpta och effektiva, vi är väl förberedda och kommer ge det som krävs för en bra insatss, avslutar Zaugg.

Matchen följs på SSLplay.se eller såklart på plats i Uppsala. Matchstart 19.00.