Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Ingesson stannar i Mullsjö

12 april 2023 09:00
HERR

Den fruktade “PITA”-kedjan med Palmqvist, Ingesson och Tarenius blir intakt i Mullsjö AIS. Detta sedan Joel Ingesson är den senaste i raden att förlänga med västgötaklubben. -En viktig pusselbit för oss såklart. En spelare som går rakt på mål och har ett vasst skott och en näsa för målet, kommenterar sportgruppens Daniel Unosson förlängningen.


Joel Ingesson kom till Mullsjö AIS inför säsongen 2016/2017 och har med undantag för ett äventyr i Norge varit klubben trogen sedan dess. Det har blivit sex säsonger i klubben hittills men nu är det alltså klart med ytterligare två. -Joel har haft en kurva som det senaste året gått rakt uppåt. Han har tagit stora steg i sin utveckling och haft en mycket lyckad säsong i Superligan, analyserar Unosson.

Ingesson själv är också nöjd med säsongen även om han ser ännu mer potential i sig själv. -Det har varit en mycket rolig säsong att spela i kedjan med Pelle och Palle. Vi har alla olika spelaregenskaper som klaffar väldigt bra tillsammans. Det är killar som jag känt väldigt länge och som jag hittat en trygghet med på planen. Så jag ska fortsätt apå den vägen som jag gjort i år men jag ska försöka bli ännu skarpare i mina avslut och starkare framför mål, berättar han.

Det blev hela 39 poäng fördelat på 29 mål och 10 assist för den Anebyfostrade forwarden vilket gjorde säsongen 22/23 till den överlägset poängstarkaste i det svenska seriesystemet för honom sedan han lämnade Östra SK i Allsvenskan för 7 år sen. -Mullsjö är ett lag jag trivs väldigt bra i och en förening där jag vet att jag kommer att fortsätta utvecklas, därför känns det självklart att stanna kvar, avslutar Ingesson.