Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match

Återstart mot Pixbo

15 december 2021 22:24
HERR

På fredag är det återigen dags för Mullsjö AIS att spela SSL-match efter ett drygt tre veckor långt VM-uppehåll. För motståndet står Mölnlyckelaget Pixbo som kommer på besök till Nyhemshallen. Matchstart 19.00.


Pixbo befinner sig på 10:e plats i tabellen när 10 omgångar är spelade och har just nu 4 poäng upp till slutspelsplats. Man visade dock väldigt bra form i Svenska Cupen under hösten där man gick till final efter att bland annat ha slagit ut MAIS i förlängning på vägen. Någon titel blev det dock inte då man i finalen mot Växjö tappade en 5-2 ledning i sista perioden och sedan förlorade med minsta möjliga marginal på straffar.

Mullsjö huserar för tillfället 8 placeringar högre upp än Pixbo i den på många sätt rekordjämna tabellen. Vid seger på fredagskvällen passerar man Storvreta i alla fall tillfälligt och går återigen upp i serieledning.

Biljetter till matchen köper du här. Det går bra att komma hungrig till Nyhem då vår grill tänds upp och är redo som vanligt. I samband med matchen kommer du även kunna köpa lotter till Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Det kan du även göra genom att fylla i detta formulär.

Vaccinationsbevis
På denna match krävs att du kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis om du är 18 år eller äldre. Vaccinationsbeviset visas upp tillsammans med giltig ID-handling i samband med entré. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.