Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

"En vit lögn"

2 mars 2022 07:53
HERR

Efter match två dagar i rad under helgen så bärgades hälften av de möjliga poängen för herrlaget i ett skede där alla matcher är sexpoängsmatcher. En vinst mot Hagunda kunde inte följas upp med annat än uddamålsförlust mot Team Thorengruppen.

  • Båda matcherna speglar vår form för tillfället och det är något vi behöver ändra på tills onsdag, kommenterar Gustaf Ihrman inför nästa match som spelas redan ikväll i Mölnlycke.

När Mullsjoais.se når Gustaf är det tisdag eftermiddag och laget ska göra sin sista träning inför matchen mot Pixbo på onsdagskvällen.

  • Vi har inte snackat så mycket kring matcherna i helgen men helt klart är att vi skapar mycket lägen både mot Thorengruppen och Hagunda men vi är väldigt ineffektiva i våra avslut, analyserar forwarden.

Pixbo väntar i Mölnlycke i ännu en viktig match om slutspelsstriden. Ett Pixbo som har toppat formen rejält inför slutspurten och ett effektivare Mullsjö lär nog krävas för att åka hem med tre poäng.

  • Det är alltid kul med matcher som verkligen betyder något. Vi behöver sätta defensiven och sedan ta till vara på våra lägen. Gör vi det vinner vi på onsdag, menar Ihrman.

Jönköpingsbördiga Ihrman har vid två olika tillfällen gjort hattrick i Mullsjötröjan efter att ha gjort comeback efter några års frånvaro i matchspel. Han har dock tränat med laget ända sedan försäsongen och när tränare Johan Kihlblom fick kommentera hans status i annan media så sa han att Gustaf nog är en av SSLs mest vältränade spelare.

  • Haha, en vit lögn som jag köper rakt av, skrattar Ihrman när han får höra påståendet.

Matchstart 19.15 i Wallenstamhallen och för er som inte är på plats sänds matchen som vanligt via Sportexpressen, jnytt eller JP.