Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Tisdag
11 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Tisdag
18 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Fredag
28 Okt 1 match
Söndag
13 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Lördag
03 Dec 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
04 Feb 1 match

"En vit lögn"

2 mars 2022 07:53
HERR

Efter match två dagar i rad under helgen så bärgades hälften av de möjliga poängen för herrlaget i ett skede där alla matcher är sexpoängsmatcher. En vinst mot Hagunda kunde inte följas upp med annat än uddamålsförlust mot Team Thorengruppen.

  • Båda matcherna speglar vår form för tillfället och det är något vi behöver ändra på tills onsdag, kommenterar Gustaf Ihrman inför nästa match som spelas redan ikväll i Mölnlycke.

När Mullsjoais.se når Gustaf är det tisdag eftermiddag och laget ska göra sin sista träning inför matchen mot Pixbo på onsdagskvällen.

  • Vi har inte snackat så mycket kring matcherna i helgen men helt klart är att vi skapar mycket lägen både mot Thorengruppen och Hagunda men vi är väldigt ineffektiva i våra avslut, analyserar forwarden.

Pixbo väntar i Mölnlycke i ännu en viktig match om slutspelsstriden. Ett Pixbo som har toppat formen rejält inför slutspurten och ett effektivare Mullsjö lär nog krävas för att åka hem med tre poäng.

  • Det är alltid kul med matcher som verkligen betyder något. Vi behöver sätta defensiven och sedan ta till vara på våra lägen. Gör vi det vinner vi på onsdag, menar Ihrman.

Jönköpingsbördiga Ihrman har vid två olika tillfällen gjort hattrick i Mullsjötröjan efter att ha gjort comeback efter några års frånvaro i matchspel. Han har dock tränat med laget ända sedan försäsongen och när tränare Johan Kihlblom fick kommentera hans status i annan media så sa han att Gustaf nog är en av SSLs mest vältränade spelare.

  • Haha, en vit lögn som jag köper rakt av, skrattar Ihrman när han får höra påståendet.

Matchstart 19.15 i Wallenstamhallen och för er som inte är på plats sänds matchen som vanligt via Sportexpressen, jnytt eller JP.