Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Måndag
10 Aug 1 match
Fredag
14 Aug 1 match
Söndag
23 Aug 1 match
Fredag
28 Aug 1 match
Söndag
13 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match

"Vi har testat en del nya spelare"

3 januari 2020 21:04
HERR

Jul och nyår brukar betyda mängder med vila, mat och ledigt från jobbet. Så även för MAIS då Superligan hade speluppehåll en längre period. Men nu är det äntligen dags för match igen och det rivstartar redan imorgon med match mot Dalen i Nyhemshallen. Och även om laget såklart haft ledigt har man också kunnat träna på bra under uppehållet. -Uppehållet kom ganska lägligt för oss då det var intensivt med matcher precis innan uppehållet, samtidigt har jag och Hedlund, som ändå fortfarande är ganska nya tränare, fått tid till summering och planering för vilka moment i spelet vi vill utveckla vidare, kommenterar assisterande tränare Tomas Burman för Mullsjoais.se.


Sista matchen innan uppehållet blev en seger mot Sirius på bortaplan men inann dess mötte man Falun och Storvreta efter att man slagit JIK i derbyt. Så att det var en intensiv period innan jul är nog inte direkt ett saltat konstaterande. Laget har som sagts träffats ett gäng gånger under uppehållet sen den senaste matchen den 21 december och slipat på detaljer i framförallt försvarsspelet. Men man har även passat på att bjuda in nya spelare.

-Ja, det stämmer. Vi har haft en del nya spelare på provträning hos oss, kommenterar Burman.

Men om uppehållet kom lägligt för våra blå krigare var det nog ännu lägligare för lördagens gäster IBK Dalen som avslutade höstdelen av serien med tre raka förluster. Man har därför fått slicka såren ordentligt under uppehållet och det är nog ingen vågad gissning att Umeålaget är rejält sugna på en nystart i omstarten. Men Burmans mannar vet vad som väntar. -Det brukar bli ganska fartfyllda matcher mot Dalen där båda lagen gärna går upp och kör. Så jag tror spelet med boll kommer bli avgörande så att vi inte bjuder på något i onödan, analyserar han och avslutar med en klyscha som vi alla vet är nödvändig mot ett ofta effektivt Dalen:

-Det gäller att vi är starka framför mål då dom brukar slänga in mycket bollar mot slottet!

Matchen är för övrigt också den sista innan "dom röda lejonen" från Jönköping åker ut till "skolpojkarna i skogen" för att visa vilka som är storebror nästa fredag. Antar att ni har köpt biljett till båda matcherna?

Annars görs det på mullsjoais.ebiljett.nu.